Bel ons op 0647176711

Verhuisservice Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Goedkoop en professioneel verhuizen

Een verhuizing organiseren is een heleboel werk. Een verhuizing op een efficiënte en betaalbare manier organiseren is zelfs bijna een militaire operatie.

Tel daar nog eens bij op dat u gaat verhuizen in het mooie Amsterdam, met al zijn chaos, en het karwei lijkt al snel boven het hoofd te groeien.
Het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf neemt u een deel van, of zelfs al het werk uit handen.

Dit maakt voor u de handen vrij om de kasten in het nieuwe huis in te ruimen, en alvast de housewarming te plannen.

Door het inzetten van ervaren verhuizers, aangevuld met handige studenten, voert StudentVerhuizers voor een zeer voordelig tarief uw verhuizing uit. Verhuizen kan al vanaf €170!

verhuisbedrijf Amsterdam

Een betaalbare verhuisservice in Amsterdam

Niet alles in de grote stad hoeft duur te zijn. We bieden een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!

Inpakservice:
Alles wordt op een veilige manier transportwaardig ingepakt. En door het labelen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

Sjouwhulp:
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen naar de juiste plek.

Klusjesman:
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

Ontruimen:
Bezem- of stofzuigschoon opleveren, spullen inpakken, en spullen verwijderen. Uw woning of bedrijfspand wordt veilig en discreet ontruimd.

Transport:
Voor het verhuizen van enkele objecten of uw complete inboedel. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea.

Verhuislift huren:
Al uw spullen eenvoudig van de begane grond naar hogere verdiepingen. Met 4 type liften hebben we er altijd 1 voor uw situatie.

Tijdens alle diensten maken we gebruik van sterke professionele verhuismaterialen. StudentVerhuizers is 365 dagen per jaar beschikbaar in Amsterdam. Ook voor spoedgevallen.

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing 1 week van te voren en ontvang 5% vroegboekkorting.
5procentKorting

Efficiënt verhuizen door een slimmere aanpak

Een verhuizing heeft meer voeten in de aarde dan alleen het verplaatsen van huisraad.

Onze specialisten weten dat als geen ander. Er wordt daarom ook ruimschoots de tijd genomen voor een goede en strakke planning. Hierdoor loopt op uw verhuisdag alles veel gesmeerder en komen er minder onvoorziene situaties bovendrijven.

Amsterdam is een stad waarbij goed gekeken moet worden naar de logistiek van een verhuizing. Smalle straten, eenrichtingsverkeer, fietsers en voetgangers. Amsterdam is een georganiseerde chaos en verhuizen heeft daarom een goede voorbereiding nodig.

We maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal slimme methodes:

  1. Online offerteformulier op de website
  2. Telefonische intake met gerichte vragen
  3. De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
  4. Informatie via Funda
  5. Google streetview

Gratis bezichtigingen worden door verhuisbedrijven meestal doorberekend aan de klant. Vandaar dat we bij StudentVerhuizers een bezichtiging vaak omzeilen, maar alsnog een secure inschatting maken van de inboedel. Dit scheelt u extra kosten en tijd.

Efficient verhuizen in Amsterdam

studenten verhuisservice amsterdam

Studenten als verhuisservice

Bij het uitvoeren van uw verhuizing wordt er altijd gebruik gemaakt van een of meerdere ervaren verhuizers. Het verhuisteam wordt aangevuld met zelfopgeleide verhuisstudenten. Hierdoor bent u verzekerd van de kunde van gediplomeerde verhuisspecialisten, maar blijft er onder de streep een lager kostenplaatje staan.

Onze studenten zijn bekend in Amsterdam, en worden daarnaast streng geselecteerd op hun enthousiasme en leergierigheid. Door te werken met een grote groep verhuizers in opleiding is het mogelijk om zeer flexibel te werken, en dus 365 dagen per jaar klaar te staan om uw verhuizing uit te voeren. Zowel overdag als ’s avonds.

Alle ervaren verhuizers zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ze houden tevens op reguliere basis hun kennis op het gebied van veiligheid en regelgeving bij. Op die manier waarborgen we niet alleen de kwaliteit van uw verhuizing, maar zorgen we ook dat onze studenten op de best mogelijke manier opgeleid worden in de kunst van het verhuizen.

Zakelijke verhuisservice Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam al eeuwenlang een centrum van bedrijvigheid. De Amsterdamse haven en de nabijheid van Schiphol hebben er in die tijd voor gezorgd dat de stad een van de best bereikbare toegangspunten naar de rest van Europa is.

Het leidt dan ook geen twijfel dat zowel grote als kleine bedrijven graag willen verhuizen naar Amsterdam. En ook hiervoor is StudentVerhuizers in te schakelen. We hebben door de jaren heen meerdere bedrijfsverhuizingen uit mogen voeren, waaronder verhuiswerkzaamheden voor de Gemeente Amsterdam zelf.

Aangezien een bedrijfsverhuizing qua planning meer voeten in de aarde heeft dan een particuliere verhuizing is onze benadering hier natuurlijk ook op afgestemd.

U krijgt een eigen contactpersoon die uw verhuizing van begin tot eind zal begeleiden. Onze specialist maakt samen met u een verhuisplan op maat. Op deze manier worden de benodigde diensten, mensen, en materialen zorgvuldig in kaart gebracht, en wordt er in de tijdsplanning rekening mee gehouden dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk onder de verhuizing te lijden heeft.

zakelijke verhuizing amsterdam

studenten verhuisservice amsterdam

Professionele verhuismaterialen voor uw spullen

Het is een van de grootste irritaties tijdens verhuizingen. Een doos die net te zwaar is geladen en daardoor slechts met het nodige kunst- en vliegwerk te versjouwen is. Of een steekwagen die te zwaarbeladen is en door zijn wielen zakt.

StudentVerhuizers zorgt bij het uitvoeren van een verhuizing dat er uitsluitend gewerkt wordt met professionele gereedschappen en hulpmiddelen. Dit doen we zowel bij particuliere als bedrijfsverhuizingen.

Maak gebruik van onze inpakservice om zeker te zijn van de juiste hoeveelheid materialen, en om uw spullen op een vakkundige wijze beschermd te houden tijdens de verhuizing. De inpakspecialisten weten hoe zwaar een doos mag zijn. En niet alleen dat, ze weten precies hoe kwetsbare items als spiegels, schilderijen, of zelfs piano’s het beste verhuisd kunnen worden.

Bij het inladen van de verhuiswagen zijn er altijd voldoende spanbanden en verhuisdekens aanwezig om de spullen goed beschermd vast te zetten. Uw spullen zijn waardevol, en we doen er dan ook alles aan om deze veilig op de plaats van bestemming te krijgen.

Wij kennen Mokum

Amsterdam is een van de mooiste en meest veelzijdige steden van het land. Zowel om te wonen als in te werken biedt de stad voor elk wat wils. Van de moderne en luxueuze omgeving van de Zuidas, tot de oude woningen en kleine bruine cafés in de Jordaan. Van de bedrijvigheid rondom het IJ naar de hoogbouw in de Bijlmermeer.

Onze studenten verhuisservice is bekend met de uitdagingen die komen kijken bij het verhuizen in Amsterdam. We zijn voorzien van verhuisliften om de hoogte in te werken, en kennen als geen ander de regels en voorschriften die gelden voor verhuizen in de binnenstad.

Haast bij een verhuizing?

Geen probleem! Tenslotte is niet alles in het leven altijd even goed te plannen. Bij ernstige spoed zijn we uiteraard ook gewoon per telefoon te bereiken.

verhuizen in amsterdam

Binnen 24 uur uw gratis offerte

Geen zin in rugblessures, veel tijdverlies en een hoop stress?

Vraag dan nu om een vrijblijvende offerte op maat. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte in uw mailbox.

Liever persoonlijk contact over uw verhuizing? We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 085 - 777 77 77.

Scroll to Top