• Snel en betaalbaar
  • Efficiënte, schaalbare aanpak
  • Vanaf €179,- (excl. btw)

Bedrijfsverhuizing: Binnen 1 dag weer aan ‘t werk

Ook voor bedrijven is een verhuizing een stressvolle periode. Veel regelen, geluidsoverlast, of zelfs het korttijdig stilleggen van alle werkzaamheden. Wilt u verhuizen zonder dat uw bedrijf te lang stilstaat?

Bij StudentVerhuizers creëren we een snelle én betaalbare bedrijfsverhuizing door onze slimme en efficiënte aanpak.

We combineren ervaren verhuizers met zelfopgeleide studenten. Zo voorkomen we onnodige kosten. Met deze opzet helpen we bedrijven 365 dagen per jaar met verhuizen. Ook ’s avonds. En de zakelijke verhuizing is dan ook in de meeste gevallen binnen 1 dag klaar.

15 of 100 werkplekken? Een interne verhuizing, of internationale bedrijfsverhuizing? Door onze efficiënte en schaalbare aanpak helpen we zzp’ers, multinationals, en aller ertussenin.

Binnen 24 uur in uw mailbox

U krijgt …

prijs-studentverhuizers-usp

Een scherpe prijs door een slimme aanpak

binnen 1 dag verhuisd

Uitsluitend gecertificeerde verhuizers

gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers

Gekeurde liften en verhuiswagens

professionele verhuismaterialen

Sterke professionele verhuismaterialen

bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen

Een verhuizing op maat voor particulieren en bedrijven

alle verhuisdienten onder 1 dak

Een productief verhuisteam
(200 verhuizingen per week)

6 verhuisdiensten voor een snelle verhuizing

Bij een zakelijke verhuizing komt vaak meer kijken dan alleen dozen inpakken en sjouwen. Daarom maken we het u makkelijker door alle stappen van het verhuisproces aan te bieden. Zo kunt u zelf kiezen of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteed. Hier heeft u alle verhuisdiensten onder 1 dak.

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Meubels en inboedel worden vakkundig ingepakt.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Ervaren verhuizers sjouwen al uw spullen van A naar B.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
We vervoeren uw goederen met professionele wagens.

klussen studentverhuizers

Klusjesman
Klusjes in uw nieuwe werkruimte zijn nog sneller af.

verhuislift studentverhuizers

Verhuislift huren
Al uw spullen gemakkelijk naar hogere etages.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Uw oude pand weer helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Onze voorman coördineert de gehele verhuizing en is dan ook uw centrale aanspreekpunt. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u bij hem terecht. Op deze manier loopt uw zakelijke verhuizing soepel en snel, en heeft u er zelf bijna geen omkijken naar.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Een goede dekking dat bij uw bedrijf past

Bij StudentVerhuizers zijn uw spullen standaard tot €50.000,- verzekerd. Voor veel bedrijven is dit voldoende. Het is dan ook zonde om standaard een hoger bedrag te verzekeren, aangezien u dit terugziet in de verhuiskosten.

Heeft uw zakelijke inboedel een hogere waarde dan €50.000,- of heeft u enkele waardevolle goederen of objecten? Dan is het mogelijk om een hoger bedrag te verzekeren of losse items apart te verzekeren. Bespreek dit vooraf met onze verhuisspecialisten. Zij zorgen dat u de meest geschikte dekking krijgt voor uw inboedel.

Van een inpandige bedrijfsverhuizing tot aan grote bouwprojecten

Een bedrijfsverhuizing is er in alle soorten en maten. Een interne verhuizing binnen hetzelfde gebouw is bijvoorbeeld iets wat we steeds vaker terugzien. Een bedrijf gaat bijvoorbeeld naar een andere etage verhuizen, of krijgt er extra ruimte bij.

De meest voorkomende verhuizing is toch naar een totaal nieuwe locatie. Zowel binnenlandse als internationale zakelijke verhuizingen zijn mogelijk. Onze professionele verhuiswagens brengen al uw spullen veilig naar Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook naar Frankrijk, Duitsland of Spanje.

StudentVerhuizers ondersteunt u ook met verhuizingen voor nieuwbouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan appartementencomplexen, scholen (ba, mo, mbo, hbo en wo), musea, en winkelcentra. We helpen u met sjouw-, klus- en transportdiensten voor bijvoorbeeld keukens, vloeren, lampen, bureaus en stoelen.

Ook het coördineren van een complexe bedrijfsverhuizing behoort tot onze services. Een solide planning en afstemming is namelijk essentieel, zeker bij grote nieuwbouwprojecten.

Zij gingen u voor

De kunst van verhuizen

Voor alle bedrijven is het belangrijk dat alle spullen of goederen in dezelfde staat het nieuwe adres bereiken. Toch zijn er organisaties die nog met iets meer spanning naar een verhuizing kijken. Denk bijvoorbeeld aan musea, expositieruimtes, of winkels met waardevolle objecten.

Bij StudentVerhuizers kiezen we dan ook voor een continue kwaliteitscontrole. Dit geldt voor onze verhuizers, materialen en verzekeringen. Zo geven we u altijd:

  • De juiste dekking voor uw objecten of goederen
  • Professionele en gekeurde verhuismaterialen
  • Sterke inpakmaterialen
  • Verhuizers die intern zijn opgeleid
  • Een transportwaardige en professionele inpakservice

Wordt een verhuizing hierdoor minder spannend? Misschien niet, maar dit is wel de veiligste manier om al uw kunst, sieraden of andere waardevolle objecten te verhuizen naar hun nieuwe onderkomen. 

Gratis bedrijfsverhuizing offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte voor een bedrijfsverhuizing aan. U krijgt binnen 24 uur antwoord van een verhuisspecialist

Heeft u een spoedaanvraag? Bel dan 085 – 777 77 77 voor meer informatie.