• Voor particulieren en bedrijven
  • Alle verhuisdiensten onder 1 dak
  • Vanaf €179,-

Goedkoop verhuizen met professioneel eindresultaat

Een slimme aanpak, géén onnodige kosten, en de beste verhuismaterialen. Dat zijn de benodigdheden voor een vakkundige en goedkope verhuizing.

Tijdens de verhuizing werken we met ervaren verhuizers en streng opgeleide studenten. Alle verhuizers bezitten de juiste certificaten.

We leveren dezelfde kwaliteit als de ‘erkende verhuizers’, maar rekenen géén onnodige kosten aan u door.

Van transport en sjouwwerk tot aan extra klusjes zoals vloeren leggen, StudentVerhuizers helpt u met het complete verhuisproces.

Uw verhuizing wordt door ons op maat voor u berekend. Betaal alleen nog voor verhuisdiensten en materialen die u écht nodig heeft.

Binnen 24 uur in uw mailbox

U krijgt …

prijs-studentverhuizers-usp

Een scherpe prijs door een slimme aanpak

binnen 1 dag verhuisd

Uitsluitend gecertificeerde verhuizers

gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers

Gekeurde liften en verhuiswagens

professionele verhuismaterialen

Sterke professionele verhuismaterialen

bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen

Goedkope verhuizing op maat voor particulieren en bedrijven

alle verhuisdienten onder 1 dak

Een productief verhuisteam
(200 verhuizingen per week)

6 verhuisdiensten, binnen 1 dag geregeld

Meerdere diensten afnemen bij 1 verhuisbedrijf is veel voordeliger. Daarnaast maakt het de communicatie ook een stuk gemakkelijker. Tijdens de verhuizing is het mogelijk om al onze verhuisdiensten te combineren. We werken met 1 vast contactpersoon waarmee u alle details bespreekt en waaraan u alle vragen kunt stellen.

Onze specialisten zijn inzetbaar voor het verhuizen van uw spullen, maar ook voor ontruimingen, inpakken en kluswerk. Zo helpen onze klussers u bijvoorbeeld met (de)monteren van meubilair, vloeren leggen en schilderwerk.

Daarnaast bieden we ook (losse) transportservice en het verhuren van verhuisliften aan. Beide diensten zijn zowel los af te nemen als te combineren met andere diensten voor een grotere verhuisopdracht.

Wat u ook kiest, iedere verhuizing is goedkoop, vakkundig en binnen 1 dag geregeld.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

2 Verhuizers per uur & p.p. €28,-
verhuiswagen 4 uur €95,-
verhuiswagen 8 uur €125,-
(Prijzen zijn exclusief btw)

In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.

vanaf

€179,-

excl BTW

Goedkope verhuizing door maatwerk

Onnodige kosten zijn de grootste boosdoener voor een te dure verhuizing. Wilt u dit voorkomen?

StudentVerhuizers maakt voor u een verhuizing op maat. U krijgt precies wat u nodig hebt, zodat overbodige diensten en dus extra kosten worden voorkomen. Er zijn 4 punten die belangrijk zijn om een professionele budget verhuizing te krijgen.

1. Universiteit voor verhuizers

Tijdens alle verhuizingen werken onze ervaren verhuizers samen met leergierige studenten. De studenten leiden we eerst zelf op, zodat we onze hoge kwaliteit waarborgen. Zo moeten de studenten een theorie-examen halen en lopen ze meerdere weken mee tijdens praktijklessen.

2. Géén te hoge dekkingswaarde

Door het aanbieden van verhuizingen op maat, betaalt u alleen voor wat u écht nodig heeft. Zo bent u bij ons verzekerd tot 50.000 euro. Dit is perfect voor de meeste huishoudens en bedrijven. Veel erkende verhuizers laten u betalen voor een te hoge dekkingswaarde. Heeft u enkele dure goederen of kunstwerken? Dan zorgen we voor een dekking op maat.

3. Secure inschatting inboedel, zonder bezichtiging

Ook eventuele bezichtigingen voor het maken van definitieve offertes zijn niet gratis. Manuren kosten eenmaal geld. Vandaar dat we bij StudentVerhuizers een onnodige bezichtiging omzeilen, maar alsnog een secure inschatting maken van de inboedel.

We maken een nauwkeurige inschatting via de volgende methodes:

  • Online offerteformulier op de website
  • Telefonische intake met gerichte vragen
  • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
  • Informatie via Funda
  • Google streetview

Dit scheelt u niet alleen extra kosten, maar het scheelt u ook nog eens extra tijd. Zo hoeft er niet nog een keer iemand over de vloer te komen.

4. Géén onnodige of lege dozen

Veel verhuisbedrijven promoten hun diensten met gratis verhuismaterialen zoals verhuisdozen. Soms krijgt u wel tot 100 gratis verhuisdozen. Alle dozen zijn uiteraard verwerkt in de totaalprijs, maar dit ziet u niet op de factuur. En had u minder dozen nodig dan de 50 die u ‘gratis’ kreeg? Dan betaalt u al helemaal te veel.

5. Zelfde kwaliteit, maar veel voordeliger

Verhuisbedrijven met het ‘erkende verhuizers’ keurmerk schakelen ons ook in als ze mankracht, materialen of transportmiddelen te kort komen. Onze verhuizers zijn specialisten die bij iedere verhuizing hun waarde leveren. Bij StudentVerhuizers krijgt u een goedkope verhuizing met dezelfde expertise van een ‘erkende verhuizer’. 

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Tips voor goedkoop & stressvrij verhuizen

Bekijk eens onze gratis checklist, 50 slimme tips en onze handige vlogs.

Met deze tips kiest u voor een stressvrije verhuizing.