• Verhuislift met bemanning vanaf €79
 • Verzekerd tegen schade
 • Liften worden periodiek gekeurd

Goedkoop Verhuislift Huren Vanaf €79

Meubels of zware spullen naar verschillende etages tillen is geen eenvoudige klus. Soms is het zelfs onmogelijk. Dit is vaak het geval bij appartementen en huizen zonder ruim trappenhuis.

Huur goedkoop een professionele verhuislift bij StudentVerhuizers voor een eenvoudige verhuizing.

We hebben 4 soorten verhuisliften die periodiek worden gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Zo is er voor iedere situatie een perfecte oplossing.

De verhuisliften zijn los te huren, of in combinatie met een complete verhuizing. In alle gevallen wordt de verhuislift bediend door een professional.

Een verhuislift huurt u niet alleen voordelig in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze voordelige tarieven gelden namelijk door heel het land en daarbuiten. We verhuizen namelijk door heel Europa. 

U krijgt …

prijs-studentverhuizers-usp

Een verhuislift inclusief bemanning vanaf €79

gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers

Gekeurde verhuisliften die aan alle eisen voldoen

verzekering verhuislift huren

Een verzekering tegen schade aan uw pand en meubels

agenda verhuislift huren

Géén meerprijs in het weekend of avonduren

gebruik verhuismaterialen

Gratis gebruik van verhuisdekens en inpakfolies

binnen 1 dag verhuisd

Een snelle 24/7 spoedservice

Gratis gebruik van verhuis- en inpakmaterialen

Een verhuislift huren zorgt voor veilig transport van uw spullen en goederen, maar ook voor extra veiligheid voor onze verhuizers. Toch zijn er manieren om uw spullen extra goed te beschermen.

Sterke professionele verhuis- en inpakmaterialen geven extra bescherming aan kwetsbare plekken van bijvoorbeeld meubels, kunst, en witgoed. Maak gratis gebruik van inpakmaterialen zoals folie, en verhuismaterialen zoals verhuishondjes en spanbanden. Zo weet u zeker dat alle spullen in dezelfde staat hun bestemming bereiken.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Tarieven verhuislift

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en de door ons af te leggen afstand.

gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers

Verhuislift

1 verhuiswagen 22m3

Objectservice (30 minuten) €79,-
Per uur (minimaal 2 uur) €59,-
Extra verhuizer per uur €40,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)

Grote en zware objecten worden door onze professionele en gekeurde liften gemakkelijk naar verschillende etages gebracht. Onze objectservice is aan te vragen tot maximaal 3 objecten.

vanaf

€79,-

excl BTW

Wanneer is een verhuislift huren verstandig?

Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar kan ook prima worden ingezet om slechts enkele losse items naar boven of beneden te liften. Denk hierbij aan:

 • Piano’s
 • Witgoed: wasmachine, drogers, koelkasten, vriezers.
 • Kluizen
 • Fitnessapparatuur
 • Meubels: bedden, kasten, banken, bureaus, stoelen.
 • Aquarium

Heeft u bijvoorbeeld een mooie nieuwe bank gekocht die te groot of te zwaar is om via het trappenhuis naar boven te tillen? Met een professionele meubellift brengen we uw nieuwe bank gemakkelijk en schadevrij naar de juiste etage.

Wanneer u maximaal 3 objecten wilt verhuizen, bijvoorbeeld 1 bed en 2 banken, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze objectservice.
Voor het liften van 3 objecten (maximaal 30 minuten) betaalt u namelijk maar €79,- exclusief voorrijkosten.

Ook bij een verhuizing is het verstandig om een verhuislift te huren. Met een verhuislift gaan namelijk niet alleen meubels makkelijker naar boven of beneden, dit geldt ook voor alle verhuisdozen en andere kleine objecten.

Dankzij een efficiëntere uitvoering met de verhuislift bespaart u op de totale kosten van uw verhuizing.

2 professionele en goedkope liften

Een klein verhuizing vraagt om een ander type verhuislift dan een verhuizing met veel grote meubels. Ook de etage waarvan of waarnaar u verhuist kan de keuze voor het huren van een goedkope verhuislift bepalen.

Bekijk hieronder onze verschillende meubelliften. Er zijn grote verschillen in formaat en laadvermogen, maar ze zijn allen even goedkoop om te huren.

verhuislift studentverhuizers

Verhuislift L (op autochassis)

De terreinwagens beschikken over een permanente opbouw van een verhuislift. Hierdoor staat de verhuislift snel op zijn plaats en kunnen verhuizers direct aan de slag. Houd wel rekening met voldoende parkeergelegenheid. Reserveer alvast voldoende plek.

Laadvermogen: 350 kg
Reikt tot de: 8e etage

verhuislift L op autochassis

Verhuislift XL (op bestelwagenchassis)

Dit is de grootste verhuislift in ons assortiment. Het reikt zelfs tot de 10e etage. Piano’s, zware kluizen en andere objecten zijn in een mum van tijd naar boven. Reserveer vooraf voldoende plek, zodat we de verhuislift makkelijk kunnen parkeren.

Laadvermogen: 350 kg
Reikt tot de: 10e etage

verhuislift XL op bestelwagenchassis

Een goede voorbereiding is het halve werk, houd dus rekening met de volgende zaken:

 • De lift kan tot maximaal 10 meter van het pand geplaatst worden. Het liefst zo dicht mogelijk tegen de gevel wegens stabiliteit.
 • Een verhuislift huren voor een uur staat gelijk aan ongeveer 10m3 (kubieke meter)
 • Meet de te liften objecten van tevoren op of ze door het raam of de deur passen.
 • De grootste lift heeft een totaal hefvermogen van 350 kg.
 • Zorg voor voldoende parkeerplaats om de lift te plaatsen. Het is verboden om over auto’s of voertuigen heen te liften.
 • De lift kan niet geplaatst worden op een zachte ondergrond als gras, zand of aarde.
 • Ga zelf na of het aanvragen van een vergunning nodig is bij uw gemeente.
 • Bij de verhuislift zit altijd 1 professionele verhuizer die ook de lift bediend. Bij grote items is het verstandig om een extra verhuizer in te schakelen. Zelf meehelpen mag uiteraard ook.
 • Het is meestal ook mogelijk om een verhuislift te gebruiken in kleine straten in steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vraag onze specialisten om advies.

Is bemanning voor een verhuislift echt nodig?

Een verhuislift bedienen is niet iets wat u zomaar even doet. Het is een zwaar apparaat wat voor schade kan zorgen aan uw pand en inboedel, maar het kan ook lichamelijke schade aanbrengen.

De professionals van StudentVerhuizers zijn goed getraind om alle type verhuisliften te bedienen. Ze hebben zowel theorie- als praktijklessen gehad. Zo houden we de kans op ongelukken zo klein mogelijk.

Laat het bemannen van een verhuislift dus over aan echte professionals. Bij het huren van een verhuislift helpt de bemanning u ook direct mee met het sjouwwerk.

Verhuislift huren door heel Nederland

Wilt u in Utrecht een verhuislift huren? Of juist in Den Bosch? StudentVerhuizers helpt u door heel Nederland en zelfs daarbuiten. We zijn namelijk een internationaal verhuisbedrijf. 

We hebben wagenparken en verhuisliften in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Antwerpen staan. Onze specialisten brengen en besturen verhuisliften door heel Europa. Dit doen we voor particulieren én bedrijven. 

Heeft u bijvoorbeeld een meubelbedrijf in een grote stad? Dan is het bezorgen van de meubels niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet bij grachtenpanden. Wanneer u onze verhuislift huurt in Amsterdam of Den Haag wordt het bezorgen van meubels een stuk makkelijker én veiliger. 

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.