Bel ons op 0647176711

Verhuisbedrijf Leiden

Het verhuisbedrijf om voordelig te verhuizen naar Leiden

Gaat u binnenkort in of naar het bruisende Leiden verhuizen?

StudentVerhuizers is het verhuisbedrijf dat u de verhuiszorgen uit handen neemt, door uw inboedel veilig en voordelig te verhuizen naar of binnen Leiden.

Zoals onze naam al doet vermoeden, werken we samen met leergierige studenten. Deze jongemannen worden door onze ervaren verhuis experts opgeleid tot echte verhuishelden.

Waarom kiezen voor StudentVerhuizers

StudentVerhuizers is ontstaan uit twee studenten die na hun eigen verhuisavonturen erachter kwamen dat naast sjouwen er toch echt meer bij komt kijken. Zodoende ontstond het idee dat dit beter kon en ook niet geheel onbelangrijk: voordeliger!

Wij bieden onze verhuisservice voordeliger aan, maar met dezelfde kwaliteit. Doordat wij onze StudentVerhuizers helemaal zelf opleiden, scheelt dit in kosten en dat merkt u in de portemonnee. Hierdoor kunt u na uw verhuizing gaan genieten van alles wat Leiden te bieden heeft.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!

Uw verhuizing gaan wij nauwkeurig van deur tot deur voor u regelen, door middel van goed advies en het gebruik van de juiste verhuismaterialen voor uw situatie. Zelfs als uw verhuizing spoed heeft.

Verhuizen met een plus

Natuurlijk staat een goede verhuisservice bij ons voorop. Daarnaast bieden we ook meerdere verhuisdiensten aan. Een 'plus verhuizing' of verhuizing+ zodat alles nog soepeler zal laten verlopen.

Is het u in de hectiek ontschoten dat uw serviesgoed en andere spullen nog op zolder staan te wachten om ingepakt te worden? Wilt u dit voorkomen?

Overweeg dan aan onze in- en uitpakservice. De handige klussers helpen u nog met de laatste taken na de verhuizing.

Verhuizen zit in de details

verhuisbedrijf leiden studentverhuizers

Een verhuizing naar Leiden is natuurlijk niet compleet als er nog een scala aan klussen zijn blijven liggen. Vooral als u in de ochtend aan uw ontbijt zit en er telkens aan herinnerd wordt:

"Had ik maar dat verkleurde plafond aangepakt. Het ziet er niet uit!"

Soms komt u door gebrek aan tijd niet aan de klusjes toe. Denk hierbij aan:

  • Schilderwerk
  • Plinten leggen
  • Installatie van elektronica
  • Verlichting ophangen
  • Boor- en timmerwerkzaamheden

De details op en top op orde hebben maakt uw woonbeleving compleet en geeft u goede herinneringen aan uw verhuizing. Heeft u nog van die klussen waar u niet aan toegekomen bent, of klussen die u liever niet zelf doet?

Wij hebben naast onze StudentVerhuizers ook onze StudentKlussers. Zij helpen u graag met de details die er toe doen. Hierna kunt u meteen van uw nieuwe huis genieten.

Kijk op onze diensten pagina voor alle verhuisdiensten die u bij ons kunt afnemen.

Verhuisbedrijf in Leiden nodig?

Bent u klaar voor uw nieuwe start in Leiden en wilt u weten wat een verhuizing in of naar Leiden u gaat kosten? Vraag dan nu onze gratis verhuisofferte op maat aan. Wij sturen u binnen 24 uur een scherpe offerte.

 

GRATIS VERHUISOFFERTE

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing 1 week van te voren en ontvang 5% vroegboekkorting.
5procentKorting
Scroll to Top