Bel ons op 0647176711

M3 Calculator

Gratis M3 calculator: Inboedel berekenen zonder offerte

Het berekenen van het aantal m3 (kubieke meter) van uw inboedel is erg lastig. Er zijn echter handige hulpmiddelen die u helpen om het aantal m3 zo nauwkeurig mogelijk te berekenen.

De gratis m3 calculator van StudentVerhuizers kunt u ook gebruiken zonder dat u een offerteformulier of contactgegevens hoeft in te vullen.

Vul in de m3 calculator het juiste aantal (getal) meubelstukken, dozen en andere spullen en de online tool doet de rest.

M3 Calculator

Wat kost verhuizen per m3?

De m3 calculator berekent het aantal m3 op basis van standaard afmetingen voor meubelstukken, verhuisdozen en andere spullen. De uitkomst betreft dus een zeer goede inschatting, maar niet de exacte cijfers van het werkelijke aantal m3 van uw spullen. Uw bank kan net iets groter of kleiner zijn dan de gemiddelde afmeting van een bank.

De kosten voor een verhuizing zijn niet uit te drukken per m3. Het geschatte aantal kubieke meters van de inboedel wordt gebruikt om in te schatten welk formaat verhuiswagen benodigd is om de verhuizing te voltooien.

Daarnaast is het ook handig om een goede inschatting te maken hoeveel verhuizers u nodig heeft. Meer verhuizers voltooien een verhuizing een stuk sneller en dat komt ook ten goede van de totale prijs van een verhuizing.

Bekijk de prijzen van een verhuiswagen, verhuisliften, verhuizers en extra klussers op onze tarieven pagina.

Bereken uw m3 met de verhuiscalculator van StudentVerhuizers

Gebruik de gratis m3 calculator en bereken de inhoud van uw inboedel.

U hoeft slechts een paar getallen in te vullen en het aantal kubieke meter van uw gehele inboedel wordt meteen berekend door de slimme verhuiscalculator.

Geef de uitkomt van de calculator door aan uw verhuisspecialist tijdens een offerteaanvraag. Met het aantal m3 kan de specialist beter inschatten wat nodig is voor uw verhuizing.

 

Scroll to Top