Goedkoop en flexibel verhuizen

Je hebt net je droomhuis gekocht in het prachtige Den Haag en bent helemaal klaar voor een nieuw begin. Maar eerst moet er verhuisd worden. Je kijkt rond in je huis en weet niet hoe te beginnen.

Hoe zorg ik dat mijn favoriete glaswerk niet breekt? Hoe krijgen we die mooie kledingkast weer de trap af gesjouwd? En de muur in de woonkamer heeft een fantastische kleur, maar moet weer wit geschilderd worden.

Geen nood, StudentVerhuizers levert een complete verhuisservice in Den Haag.

Van onze inpakservice en sjouwhulp die alles veilig vervoeren, tot de klusjesman die alle gaatjes dichtsmeert en de muren wit. Ons verhuisbedrijf in Den Haag heeft alles in huis om uw verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Doordat wij ervaren verhuizers ondersteunen met zelf opgeleide studenten, verhuizen wij u voor een zeer voordelig tarief. Een particuliere of zakelijke verhuizing start al vanaf 179 euro.

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

Al onze verhuisdiensten op een rij

Bij verhuizen komt meer kijken dan alleen het inpakken en verplaatsen van uw spullen. Om het voor u makkelijker te maken bieden wij verschillende diensten aan, zodat uw verhuizing in Den Haag snel en efficiënt verloopt.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Wij pakken uw spullen netjes en veilig in. Dankzij onze labels staat alles in het nieuwe huis direct op de juiste plek.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Onze sterke verhuizers draaien hun hand niet om voor een zware bank of onhandige kast. Voorkom blessures en laat ons het zware sjouwwerk doen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Van het verhuizen van uw volledige inboedel tot een enkele piano, wij hebben er het materieel voor. Ook kunnen wij uw nieuwe meubels voor u ophalen bij de winkel.

klussen studentverhuizers

Klusjesman
Van het leggen van een nieuwe parketvloer, tot het egaliseren en witten van de muren. Onze klusjesmannen doen het graag.

verhuislift studentverhuizers

Verhuislift huren
Is het trapgat te smal of woont u op driehoog zonder lift? Met onze verhuisliften is de klus snel en simpel geklaard.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Moet uw pand snel leeggehaald worden? Wij ontruimen het snel en discreet en leveren het bezem- of stofzuigschoon op.

Tijdens alle diensten maken we gebruik van sterke professionele verhuismaterialen. StudentVerhuizers is 365 dagen per jaar beschikbaar in Den Haag. Ook voor spoedgevallen.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Het verhuisproces: van offerte tot genieten

Verhuizen is soms overweldigend. Daarom is het fijn als u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Ons proces begint met de gratis offerte aanvraag. Op het aanvraagformulier geeft u een inschatting van de inboedel die verhuisd wordt, en van welke services u gebruik wilt maken. Voor de meest accurate inschatting gebruikt u onze app. Via de app deelt u eenvoudig foto’s, zodat wij precies weten wat de situatie is.

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, stellen we een passende offerte samen. Hiervoor gebruiken wij uw aanvraagformulier, Google Streetview en Funda. Als er nog onduidelijkheden zijn, bellen we u met gerichte vragen.

Onze slimme aanpak maakt een fysieke bezichtiging meestal overbodig. Doordat wij bezichtigingen zoveel mogelijk omzeilen, hoeven we de kosten niet aan u door te berekenen. Dat scheelt u een hoop tijd en onnodige kosten.

Zodra u akkoord gaat met onze verhuisofferte, plannen wij uw verhuizing in. We zorgen dat er een fantastisch team verhuizers met alle benodigde materialen voor u klaarstaat.

Op de dag van de verhuizing is de voorman uw aanspreekpunt. De voorman is een ervaren verhuizer en zorgt dat uw verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt. Onze verhuizers gaan niet naar huis totdat al uw inboedel is verhuisd. Ook helpen zij bij de montage van elektronica en meubels.

Verhuisservice met studenten

Voor al onze verhuizingen in Den Haag zetten wij een of meerdere ervaren verhuizers in. Het verhuisteam vullen wij aan met studenten die wij zelf opleiden tot professionele verhuizers. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen van gediplomeerde verhuisspecialisten, voor een studentikoze prijs.

Studenten kennen de stad waar ze wonen als geen ander. Die kennis zetten ze dan ook graag in tijden uw verhuizing in Den Haag. Wij selecteren onze studenten op enthousiasme en leergierigheid. Ook flexibiliteit is belangrijk. Wij zijn dan ook 365 dagen per jaar beschikbaar, ook ’s avonds!

Onze ervaren verhuizers zijn allemaal in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ook worden zij regelmatig bijgeschoold op het gebied van veiligheid en regelgeving. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goede verhuizing en onze studenten van een goede opleiding tot verhuizer.

Zakelijke verhuizing in Den Haag

Als bestuurlijk centrum van Nederland is ‘s-Gravenhage een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Van adviesbureau tot multinational, in Den Haag kan uw bedrijf floreren. Gaat uw bedrijf verhuizen en wilt u de hulp van een verhuisbedrijf?

StudentVerhuizers heeft veel ervaring met bedrijfsverhuizingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld samengewerkt met de gemeente Den Haag. Dankzij deze ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens een zakelijke verhuizing in Den Haag.

U krijgt een eigen contactpersoon die samen met u een verhuisplan opstelt. Deze specialist weet precies welke materialen, diensten en mensen er nodig zijn, en hoe lang de verhuizing gaat duren. Uiteraard houden we in de planning rekening met uw openingstijden. Door de verhuizing ’s avonds of in het weekend te plannen zorgen we dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk gehinderd wordt.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

De voordelen van professionele verhuismaterialen

Niets is zo vervelend als een doos die het tijdens de verhuizing begeeft of krassen op uw favoriete meubels. Door te werken met professionele verhuismaterialen voorkomen wij schade en letsel.

Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met verhuisdekens en spanbanden om alles goed vast te zetten tijdens het transport. Ook beschikt elke verhuiswagen over trolleys en steekwagens om eenvoudig zware dingen te verplaatsen.

Onze inpakservice maakt gebruik van noppenfolie, inpakpapier en de beste inpaktechniek om uw spullen te beschermen. Zo weten zij bijvoorbeeld precies hoeveel gewicht er in een doos kan. Zelfs uw meest kwetsbare spullen zoals schilderijen, glaswerk en spiegels pakken zij zo in dat ze zonder beschadigingen over komen.

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen…

Of je nu geboren Hagenees bent of voor het eerst in Den Haag komt wonen, de stad heeft voor elk wat wils. Van strand tot binnenstad, van villawijk tot hoogbouw, in Den Haag vind je het.

Verhuizen naar zo’n diverse stad brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Aangezien StudentVerhuizers thuis is in Den Haag, hebben wij alle kennis in huis om de verhuizing vlot te laten verlopen. Zo weten we precies welke vergunningen er nodig zijn en hebben we een verhuislift voor moeilijk bereikbare woningen.

Haast bij een verhuizing in Den Haag?

Geen probleem! Tenslotte is niet alles in het leven altijd even goed te plannen. Bij ernstige spoed zijn we uiteraard ook gewoon per telefoon te bereiken.

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.