Efficiënt en voordelig verhuizen in Alphen aan den Rijn

Verhuizen is een stressvolle, inspannende, en prijzige bezigheid. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen hier met enige huiverigheid naar uitkijken.

De logistiek van een verhuizing begint bij het inpakken van de huisraad en eindigt pas als de laatste doos weer uitgepakt is.

Studentverhuizers heeft jarenlange ervaring in het plannen en uitvoeren van verhuizingen. Hierdoor zijn onze werkwijzen zeer efficiënt geworden.

We zijn bekend met woonsituaties in de hele Randstad. Hierdoor zijn we goed in staat om uw verhuizing van of naar Alphen aan den Rijn snel en zorgvuldig te laten verlopen.

We kunnen dus door de efficiëncy, en het inzetten van handige studenten, voor een zeer voordelig tarief uw verhuizing uitvoeren. Verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

Verhuizen op het moment dat het u goed uitkomt

Een verhuizing plannen is minstens zo ingewikkeld als het uitvoeren er van.

Moeten er vrije dagen genomen worden? Is er wel een verhuizer beschikbaar op de dag dat u wilt verhuizen? Zijn er vrienden of familie aanwezig die willen en kunnen helpen met het in- of uitpakken?

Studentverhuizers neemt alvast een zorg weg. We zijn 365 dagen per jaar beschikbaar voor uw verhuizing, zelfs in het geval van spoed.

We begrijpen dat u naast de verhuizing ook een dagelijks leven hebt. En dat het dus niet altijd handig uitkomt om overdag te verhuizen. Daarom is Studentverhuizers niet alleen overdag, maar ook ’s avonds in te schakelen. U huurt tenslotte een verhuisbedrijf in om het uzelf makkelijker te maken, en wij werken daar graag aan mee.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Alle verhuisdiensten onder één dak

Een verhuizing heeft meer voeten in de aarde dan alleen het verplaatsen van huisraad.

Onze specialisten zijn daarom niet alleen inzetbaar voor het versjouwen van uw spullen, maar helpen u ook met verhuiswerkzaamheden waar u zelf niet aan toe komt.

Hulp nodig met het inpakken? Dan nemen we de benodigde verhuisdozen, verhuisdekens, en noppenfolie mee om uw spullen gereed te maken voor een veilige en professionele verhuizing.

De oude woning opleverklaar maken of een muurtje witten in het nieuwe huis? Geen probleem! Geef het bij uw aanvraag aan en we zorgen dat er mensen en materialen gereed staan om de openstaande klusjes binnen een handomdraai af te ronden.

We werken met 1 vast contactpersoon waarmee u alle details bespreekt en waaraan u alle vragen kunt stellen. Al uw verhuiszaken bij een partij neerleggen maakt het geheel niet alleen eenvoudiger, maar ook nog eens veel voordeliger!

Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen zijn, meer nog dan voor particulieren, een operatie die met militaire precisie uitgevoerd moet worden.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de bedrijfsvoering stil komt te liggen door een verkeerde planning of misverstanden tijdens de verhuizing zelf. Daarnaast is er een verhuisbudget vrijgemaakt en zal niemand er vrolijk van worden als hier ineens allerlei onvoorziene kosten bij komen kijken.

Studentverhuizers werkt daarom altijd met een verhuisplan op maat. U krijgt precies wat u nodig hebt, zodat overbodige diensten en dus extra kosten worden voorkomen.

We maken een nauwkeurige inschatting met behulp van de volgende methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Alphen aan den Rijn heeft verspreid over de stad meerdere bedrijventerreinen, en er zal dus goed gekeken worden naar de logistieke situatie die in uw geval van toepassing is.
Studentverhuizers houdt hierbij altijd rekening met uw wensen, zodat de verhuizing soepel en zorgeloos verloopt.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Verhuizen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een snelgroeiende stad, midden in de Randstad. De groenzone het Groene Hart ligt om de stad heen, zodat het aan alle kanten omgeven is door een landelijk tafereel.

Hierdoor, samen met de enorm goede bereikbaarheid en kleine afstand tot de grote steden, is het voor veel mensen en bedrijven tevens een zeer aantrekkelijke plek om zich te vestigen.

Binnen Alphen zijn er door de jaren heen dan ook legio woningsoorten gebouwd. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt huis te vinden. Van de villa’s langs de Heimans Wetering en de luxe woningen in Burggooi naast Archeon, tot de flats in Alphen Noord en de jaren dertig woningen in het oude deel van Alphen.

Studentverhuizers heeft door de jaren heen al de nodige verhuizingen in Alphen gedaan, en is dan ook zeer bekend met zowel de routes binnen de stad als de logistiek die de verschillende soorten woningen met zich meebrengen.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. Het uitbesteden van het zware werk zal u dan ook zeker ten goede komen.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.