• Gekeurde verhuiswagens
 • Uw spullen verzekerd
 • Vanaf €80,- van A naar B

Goedkope transportservice voor meubels en kleine objecten

Een biljarttafel, wasmachine, bank, of enkele meubels verhuizen klinkt eenvoudiger dan het is. Hoe moet ik het naar beneden tillen? Past alles wel in mijn auto? En beschadig ik niet mijn meubel of mijn auto tijdens de rit?

StudentVerhuizers biedt ook losse meubeltransport op maat aan. Uw spullen worden professioneel en schadevrij naar hun nieuwe bestemming gebracht.

De verhuiswagen huurt u altijd met een chauffeur. De chauffeur helpt u ook tijdens het sjouwen graag een handje mee.

In sommige gevallen is het handiger om 1 of 2 extra verhuizers in te huren voor al het sjouwwerk.

Professionele verhuiswagen; check. Sterke verhuismaterialen; check. Een vakkundige verhuizer; check. Een mooi rijtje waar u al vanaf €80,- van kan profiteren.

U krijgt …

prijs-studentverhuizers-usp

Goedkoop transport vanaf €80,- (incl. chauffeur/verhuizer)

meubeltransport transportservice icon

Een verhuiswagen met hydraulische laadklep

binnen 1 dag verhuisd

Een verhuiswagen die periodiek wordt gekeurd

professionele verhuismaterialen

Beschikking tot professionele verhuismaterialen

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizers die Nederlands en Engels spreken

bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen

Flexibel transport voor particulieren en bedrijven

Gekeurde verhuiswagens maken het verschil

Onze verhuiswagens zijn 22 m3 en hebben een hydraulische laadklep om het verhuisproces te vergemakkelijken. In de verhuiswagen zijn ook professionele materialen aanwezig die u gratis mag gebruiken. Het veilig plaatsen van een bank, tafel, of wasmachine wordt zo een koud kunstje. 

Verhuizen en meubeltransport vergen veel van een verhuiswagen. We laten regelmatig alle wagens keuren, zodat we onze hoge kwaliteit waarborgen. Een meubeltransport ritje van Amsterdam naar Groningen, of van Rotterdam naar Barcelona, is voor StudentVerhuizers geen enkel probleem. 

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Tarieven goedkope meubeltransport

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats
en de door ons af te leggen afstand.

transportservice studentverhuizres

Transport

Verhuiswagen inclusief verhuismaterialen

2 verhuizers + wagen p/u €80,-
3 verhuizers + wagen p/u €105,-
(Prijzen zijn exclusief btw)

Transport voor o.a. meubels, witgoed, online aankopen, en zakelijke koeriersdiensten. Goed verzekerd en beschermd met inpakmateriaal. Onze transportservice is aan te vragen tot maximaal 3 objecten.

vanaf

€80,-

excl BTW

Extra paar handen voor zwaar werk

Soms zijn vrienden en onze chauffeur niet voldoende om alles te sjouwen. Of u heeft liever dat alleen vakkundige verhuizers alle meubels gaan sjouwen. In dit soort gevallen is het verstandig om 1 of 2 extra verhuizers in te huren. Zo weet u 100% zeker dat alle objecten op de juiste manier hun bestemming bereiken.

Onze verhuizers weten precies hoe ze zware en grote spullen moeten sjouwen tijdens de transportservice. Dit voorkomt ongelukken en scheelt ook nog eens tijd. Bij meerdere objecten is het soms voordeliger om een extra verhuizer in te huren. Wanneer u een gratis transportservice offerte aanvraagt, maken we inzichtelijk wat voor u de voordeligste optie is.

Bedekt en verzekerd op pad

Alle meubels of andere objecten worden goed ingepakt met de gratis meegeleverde beschermmaterialen. We zorgen dat uw meubels, witgoed en andere objecten niet beschadigen, dankzij onze professionele materialen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hondjes
 • Dekens
 • Spanbanden
 • Folies
 • Matrashoezen
 • Bankhoezen
 • Hondjes
 • Dekens
 • Spanbanden
 • Folies
 • Matrashoezen
 • Bankhoezen

Het komt bijna nooit voor tijdens onze transportservice, maar helaas zit een ongeluk of beschadiging in een klein hoekje. Dit hoeft niet per se aan de verhuizer te liggen, maar het kan voorkomen dat andere personen een beschadiging veroorzaken. Bijvoorbeeld wanneer een auto tegen onze verhuiswagen aanrijdt.

Daarom zorgen we altijd voor een geschikte verzekering die bij uw meubeltransport past. Bij ons bent u standaard tot €50.000,- verzekerd. Dit bedrag is perfect voor de meeste verhuizingen en transportservices. Heeft u enkele objecten die een hogere waarde hebben? Neem dan contact met ons op. Een verzekering op maat is optioneel.

Tip: Extra hulp met onze video’s

Gaat u ook zelf spullen inpakken of sjouwen? Het is van groot belang dat u alles transportwaardig inpakt. Via onze StudentVerhuizers Academy helpen we u op weg met simpele video’s.

Bekijk onze vlogs en leer hoe u alles transportwaardig inpakt én u hoe u blessures voorkomt.

Meubeltransport voor zakelijk gebruik

Het ophalen en bezorgen van meubels is voor ons een koud kunstje. Door onze jarenlange ervaring als verhuisspecialist, weten we precies hoe we al uw goederen veilig en snel naar uw klanten moeten brengen. We voeren eenmalige opdrachten uit, maar zijn ook periodiek inzetbaar.

StudentVerhuizers heeft met meerdere meubelzaken en webshops flexibele meubeltransport contracten. In de meeste gevallen bezorgen we 1 of een paar keer per week de meubels, witgoed of andere objecten. Het is een efficiënte en betaalbare transportoplossing.

Ook is het mogelijk om u te ondersteunen bij het (de)monteren van de meubels. Dit kunnen we samen met u of een van uw collega’s uitvoeren, of we doen het volledig zelfstandig.

Heeft u een fysieke winkel of webshop waar u meubels, witgoed, of andere grote objecten verkoopt? En begeeft uw winkel of webshop zich in de omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, of elders in de randstad?

Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte. Al onze contracten zijn flexibel en betaalbaar. Scherpe prijsafspraken zijn niet alleen voordelig voor u, maar uiteindelijk ook voor uw eindklant.

Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Europa

Waar StudentVerhuizers is begonnen met meubeltransport in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, bieden we tegenwoordig al onze diensten door heel het land aan.

Zelfs voor internationale verhuizingen of transportservice naar landen binnen Europa zijn we inzetbaar. Met meerdere standplaatsen in Nederland en België, is het voor ons mogelijk om altijd concurrerende tarieven te hanteren. Neem dus gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Grote afstanden zijn voor ons geen probleem.

Snelle en goedkope Transportservice offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Tips voor goedkoop & stressvrij verhuizen

Bekijk eens onze gratis checklist, 50 slimme tips en onze handige vlogs.

Met deze tips kiest u voor een stressvrije verhuizing.