Goedkoop door zelf opgeleide studentverhuizers

Verhuizen is stressvol. Een verhuizing bestaat uit veel stappen en het is soms moeilijk om het overzicht te bewaren. Ook fysiek is een verhuizing uitputtend.

Dat de verhuizing plaatsvindt in een drukke stad als Rotterdam maakt het niet makkelijker. Daarom is het fijn als u geholpen word door een specialist.

StudentVerhuizers heeft alle diensten in huis om u verhuizing tot een succes te maken. Onze ervaren verhuizers worden bijgestaan door studenten. Daardoor kunnen wij u al verhuizen vanaf 179 euro.

Vraag nu een gratis offerte aan en weet binnen 24 uur wat wij voor ú kunnen betekenen!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

Complete verhuisservice in Rotterdam

Van inpakservice tot klusjesman, ons Rotterdams verhuisbedrijf biedt een totaalpakket van diensten aan. Door alle diensten bij één partij onder te brengen, wordt de verhuizing efficiënter en goedkoper.

Dus welke diensten bieden wij aan?

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Onze inpakservice verpakt al uw spullen zorgvuldig. Met labels zorgen ze ervoor dat alles direct op de goede plek wordt gezet in het nieuwe onderkomen.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Slechte rug? Bang voor blessures? Geen nood! Onze verhuizers zorgen dat al uw spullen snel en veilig in de verhuiswagen geladen worden.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Onze vloot van verhuiswagens staat klaar om uw inboedel te vervoeren. Ook is het mogelijk om uw nieuwe meubels te laten ophalen bij de winkel.

klussen studentverhuizers

Klusjesman
Van gaatjes vullen tot het leggen van een nieuwe vloer. Onze klusjesmannen helpen u graag met alle klusjes in en om het huis.

verhuislift studentverhuizers

Verhuislift huren
Voor moeilijk begaanbare woningen is een verhuislift onmisbaar. Bespaar jezelf het smalle trapgat en huur een verhuislift van ons.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Moet een pand snel opgeleverd worden? Wij zorgen dat het snel en discreet wordt leeggehaald. Uiteraard leveren wij het pand bezem- of stofzuigschoon op.

Uiteraard gebruiken wij altijd de beste verhuismaterialen. En dankzij onze standplaats in Rotterdam betaald u binnen de stadsgrenzen geen benzinekosten.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Goedkoop verhuizen dankzij een efficiënte aanpak

Een verhuizing is een ingewikkeld proces. Daarom is het extra belangrijk om te weten wat er allemaal moet gebeuren.

Voor uw verhuizing maken wij een goede en strakke planning. Dankzij onze ervaring weten we precies hoelang het duurt om de verhuiswagen in te laden of meubels in elkaar te zetten. Hierdoor kunnen we beter omgaan met onvoorziene situaties en voorkomen we extra kosten.

Om uw specifieke situatie in te schatten maken wij gebruik van een aantal slimme hulpmiddelen:

  1. Online offerteformulier op onze website
  2. Telefonische intake met gerichte vragen
  3. De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
  4. Informatie van Funda
  5. Google Streetview

Met deze informatie kunnen wij een goede inschatting maken van uw inboedel, de parkeersituatie en toegankelijkheid van uw woning. Dit verwerken wij in een persoonlijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord gaat met de offerte maken wij de planning definitief. Op de verhuisdag heeft de voorman de leiding. Deze ervaren verhuizer is uw aanspreekpunt en hij zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Onze verhuizers werken door totdat alles op zijn nieuwe plek staat en u helemaal tevreden bent.

De kracht van StudentVerhuizers

Al onze verhuizingen worden uitgevoerd door een team van ervaren verhuizers ondersteund door studenten. Deze studenten worden intern opgeleid tot professionele verhuizers. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bieden van een professioneel verhuisbedrijf met de flexibiliteit en lage kosten van studenten.

We hebben ook verhuisstudenten die zelf in Rotterdam studeren en wonen. Zij worden geselecteerd op leergierigheid, enthousiasme en betrouwbaarheid. Dankzij onze grote groep verhuizers kunnen wij 365 dagen per jaar verhuizingen aanbieden op alle uren van de dag.

Om de kwaliteit te waarborgen volgen al onze verhuizers regelmatig cursussen. Ook zijn alle verhuizers in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Zo bent u verzekerd van de beste verhuisservice, en onze studenten van een goede opleiding.

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice? Vraag dan snel een gratis offerte aan.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Zakelijk verhuizen naar Rotterdam

Rotterdam is een internationale stad met veel verschillende bedrijfstakken. De Rotterdamse haven zorgt voor veel internationaal handelsverkeer en de Erasmus Universiteit is de bakermat van een nieuwe generatie professionals.

Het is dan ook een goede zet om uw bedrijf naar Rotterdam te verhuizen. StudentVerhuizers heeft veel ervaring met zakelijke verhuizingen, ook internationaal. Zo hebben wij gewerkt met de Gemeente Den Haag en met Shurgard self-storage.

Een zakelijke verhuizing vraagt om een andere aanpak dan een particuliere verhuizing. Een strakke planning is extra belangrijk, zodat de bedrijfsvoering zo min mogelijk gehinderd wordt. Ook bevat een bedrijfsruimte vaak meer zwaar papierwerk of grote gespecialiseerde apparatuur.

Tijdens een zakelijke verhuizing heeft u van begin tot eind een vast contactpersoon. Met deze verhuisspecialist maakt u een verhuisplan op maat. Denk hierbij aan het plannen van inpakmomenten, de inschakeling van extra diensten, extra verzekeringen voor waardevolle goederen, en een inschatting van de benodigde materialen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met alle aspecten van uw bedrijfsvoering.

Professionele verhuismaterialen voor een efficiënte verhuizing

Niets is zo vervelend als een verhuisdoos die het midden op de trap begeeft. Naast de tijd die verloren gaat aan het opruimen, kunnen uw spullen beschadigt raken bij onjuist gebruik van uw verhuismaterialen.

Professionele verhuismaterialen maken de verhuizing makkelijker en sneller. Wij gebruiken bijvoorbeeld speciale folie om uw kast in te pakken. Zo vallen de laatjes er niet uit tijdens het verplaatsen en worden beschadigingen voorkomen.

Tijdens het verhuizen maken we gebruik van steekkarren, verhuisdekens en spanbanden om uw meubilair zo efficiënt en veilig mogelijk te verplaatsen.

Bent u een groot kledingliefhebber? Dan zijn garderobedozen onmisbaar. Of heeft u een state-of-the-art game systeem? Dan wilt u gebruik maken van onze speciale elektronica dozen. Kwetsbare items zoals schilderijen, instrumenten en spiegels pakken wij zorgvuldig in met noppenfolie en karton.

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.