Goedkoop en professioneel verhuizen in Amsterdam

Een verhuizing organiseren is een heleboel werk. Een verhuizing op een efficiënte en betaalbare manier organiseren is zelfs bijna een militaire operatie.

Tel daar nog eens bij op dat u gaat verhuizen in Amsterdam, met al zijn chaos, en het karwei lijkt al snel boven het hoofd te groeien.

Het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf neemt u een deel van, of zelfs al het werk uit handen.
Dit maakt voor u de handen vrij om de adreswijzigingen door te geven, de kasten in het nieuwe huis in te ruimen, en alvast de housewarming te plannen.

Door het inzetten van ervaren verhuizers, aangevuld met handige studenten, voert Studentverhuizers voor een zeer voordelig tarief uw verhuizing uit. Verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Niet alles in de grote stad hoeft duur te zijn. Zo kun je met Studentverhuizers al verhuizen in Amsterdam en omstreken vanaf €179,-.

We bieden een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Efficiënt verhuizen door een slimmere aanpak

Een verhuizing heeft meer voeten in de aarde dan alleen het verplaatsen van huisraad.

Onze specialisten weten dat als geen ander. Er wordt daarom ook ruimschoots de tijd genomen voor een goede en strakke planning. Hierdoor loopt op de dag zelf alles veel gesmeerder en komen er minder onvoorziene situaties bovendrijven.

Amsterdam is een stad waarbij goed gekeken moet worden naar de logistiek van een verhuizing. Smalle straten, eenrichtingsverkeer, fietsers en voetgangers. Amsterdam is een georganiseerde chaos en verhuizen heeft daarom een goede voorbereiding nodig.

We maken bij het inschaten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Studenten als verhuisservice

Bij het uitvoeren van uw verhuizing wordt er altijd gebruik gemaakt van een of meerdere ervaren verhuizers. Het verhuisteam wordt daarna aangevuld met zelfopgeleide verhuisstudenten. Hierdoor bent u verzekerd van de kennis en kunde van gediplomeerde verhuisspecialisten, maar blijft door de studentenarbeid onder de streep een lager kostenplaatje staan.

Onze studenten zijn bekend in Amsterdam, en worden daarnaast streng geselecteerd op hun enthousiasme en leergierigheid. Door te werken met een grote groep verhuizers in opleiding is het mogelijk om zeer flexibel te werken, en dus 365 dagen per jaar klaar te staan om uw verhuizing uit te voeren. Zowel overdag als ’s avonds.

Alle ervaren verhuizers zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ze houden tevens op reguliere basis hun kennis op het gebied van veiligheid en regelgeving bij. Op die manier waarborgen we niet alleen de kwaliteit van uw verhuizing, maar zorgen we ook dat onze studenten op de best mogelijke manier opgeleid worden in de kunst van het verhuizen.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Zakelijke verhuisservice Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam al eeuwenlang een centrum van bedrijvigheid. De Amsterdamse haven en de nabijheid van Schiphol hebben er in die tijd voor gezorgd dat de stad een van de best bereikbare toegangspunten naar de rest van Europa is.

Het leidt dan ook geen twijfel dat zowel grote als kleine bedrijven graag willen verhuizen naar Amsterdam. En ook hiervoor is Studentverhuizers in te schakelen. We hebben door de jaren heen meerdere zakelijke projecten uit mogen voeren, waaronder verhuiswerkzaamheden voor de Gemeente Amsterdam zelf.

Aangezien een zakelijke verhuizing qua planning meer voeten in de aarde heeft dan een particuliere verhuizing is onze benadering hier natuurlijk ook op afgestemd.

U krijgt een eigen contactpersoon die uw verhuizing van begin tot eind zal begeleiden. Onze specialist maakt samen met u een verhuisplan op maat. Op deze manier worden de benodigde diensten, mensen, en materialen zorgvuldig in kaart gebracht, en wordt er in de tijdsplanning rekening mee gehouden dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk onder de verhuizing te lijden heeft.

Professionele verhuismaterialen voor een betere verhuizing

Het is een van de grootste irritaties tijdens verhuizingen. Een doos die net te zwaar is geladen en daardoor slechts met het nodige kunst- en vliegwerk te versjouwen is. Een steekwagen die te zwaar beladen is en daardoor door zn wielen zakt. Een verhuiswagen waarin alles gaat schuiven, waardoor uw huisraad beschadigd raakt.

Studentverhuizers zorgt bij het uitvoeren van een verhuizing, zowel zakelijk als particulier, dat er uitsluitend gewerkt wordt met professionele gereedschappen en hulpmiddelen.

Maak gebruik van onze inpakservice om zeker te zijn van de juiste hoeveelheid materialen, en om uw spullen op een vakkundige wijze beschermd te houden tijdens de verhuizing. De inpakspecialisten weten hoe zwaar een doos mag zijn. En niet alleen dat, ze weten precies hoe kwetsbare items als spiegels, schilderijen, of zelfs piano’s het beste verhuisd kunnen worden.

Wilt u zelf inpakken, maar wel graag gebruik maken van onze inpakmaterialen? Dat kan natuurlijk. 

Bij het inladen van de verhuiswagen zijn er altijd voldoende spanbanden en verhuisdekens aanwezig om de spullen goed beschermd vast te zetten. Uw spullen zijn waardevol, en we doen er dan ook alles aan om deze veilig op de plaats van bestemming te krijgen.

Verhuizen in Amsterdam

Amsterdam is een van de mooiste en meest veelzijdige steden van het land. Zowel om te wonen als in te werken biedt de stad voor elk wat wils. Van de moderne en luxueuze omgeving van de Zuidas, tot de oude woningen en kleine bruine café’s in de Jordaan. Van de bedrijvigheid rondom het IJ naar de hoogbouw in de Bijlmermeer.

Studentverhuizers is een ervaren verhuisservice die bekend is met de uitdagingen die komen kijken bij het verhuizen in Amsterdam. We zijn voorzien van verhuisliften om de hoogte in te werken, en kennen als geen ander de regels en voorschriften die gelden voor verhuizen in de binnenstad.

Haast bij een verhuizing?

Geen probleem! Tenslotte is niet alles in het leven altijd even goed te plannen. Neem contact op met onze specialisten en maak gelijk een afspraak voor uw verhuizing. Ons handige online aanvraagformulier is binnen enkele minuten in te vullen, en we reageren altijd binnen 24 uur. Bij ernstige spoed zijn we uiteraard ook gewoon per telefoon te bereiken.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. Het uitbesteden van het zware werk zal u dan ook zeker ten goede komen.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

365 dagen per jaar beschikbaar, ook voor spoedgevallen. Omdat niet alles ruim van tevoren gepland kan worden.

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.