Professionele en goedkope verhuisservice in Utrecht

Verhuizen is een ingrijpende bezigheid. Of u nu voor het eerst verhuist, of een ervaren huizenhopper bent. Er is altijd meer te doen dan gedacht en het gaat nooit foutloos.

Hoe goed u ook voorbereid denkt te zijn, er is altijd wel een doos tekort, een sjouwhulp tekort, of een deurpost die in de weg zit. En is het lage kostenplaatje alle verhuisstress en spierpijn op het eind van de dag nu ook echt waard geweest?

Door een professioneel verhuisbedrijf in Utrecht in te schakelen bespaart u zich een hoop zorgen en organisatie. U geeft aan ons door wat er verhuisd moet worden en wanneer, en wij zorgen voor de rest. 

Studentverhuizers werkt met ervaren verhuizers, aangevuld met zelfopgeleide studenten. Een voordelige verhuizing in Utrecht is al mogelijk vanaf €179.

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

Een complete verhuisservice voor een scherpe prijs

Een verhuizing bestaat uit meer dan alleen het versjouwen van meubels en dozen. Het proces begint al bij het plannen en inpakken van de spullen.
Het is dan ook belangrijk dat het verhuisbedrijf waar u mee in zee gaat vanaf het begin van de verhuizing al met u mee kan denken en mee kan werken.

Studentverhuizers Utrecht biedt een totaalpakket aan diensten voor uw verhuizing, zodat u er van op aan kunt dat alles op rolletjes verloopt.

Dit doen we 365 dagen per jaar op een tijdstip dat het u uitkomt!

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Studenten Verhuizers in Utrecht en omstreken

Utrecht is een studentenstad. Hierdoor werken we met studenten die bekend zijn in de stad en de bijbehorende logistiek. En onze ervaren en gediplomeerde verhuizers zorgen daarbij dat de studenten, naast hun academische opleiding, goed geschoold worden in de kunst van het verhuizen.

Verhuizen is een vak apart. Er komt meer bij kijken dan alleen maar brute kracht. Daarom is een verhuizing uitbesteden vaak een kostbare aangelegenheid. Door te werken met een mix van ervaren verhuizers en streng geselecteerde en zelfopgeleide studenten waarborgen we de kwaliteit, en zorgen we tegelijkertijd dat het kostenplaatje binnen de perken blijft.

De ervaren verhuizers die de leiding hebben over de verhuizing zijn niet alleen volledig gediplomeerd, maar worden ook op reguliere basis bijgeschoold. Op deze manier zorgen we dat iedereen te allen tijde op de hoogte is van de regels omtrent veiligheid en regelgeving.

 

Verhuismaterialen en hulpmiddelen

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent goed op weg met de verhuizing, en ineens merk je dat de doos die je aan het tillen bent toch wat doorzakt aan de onderkant. Met veel kunst, vliegwerk, en acrobatiek lukt het (hopelijk) nog net om de doos in de verhuiswagen te krijgen.

Een goede verhuizing staat of valt met het gebruik van goede materialen. Stevige verhuisdozen zijn sowieso een must. En een steekwagen van een paar euro lijkt misschien een goed idee, maar als deze bij twee boekendozen al doorzakt is de aardigheid er al snel van af.

Studentverhuizers maakt bij alle verhuizingen uitsluitend gebruik van professionele verhuismaterialen en gereedschappen. En met onze inpakservice bent u ook nog eens verzekerd van de meest optimale manier van spullen gereed maken voor de verhuizing.

Onze verhuisspecialisten in Utrecht weten precies hoe zwaar een doos kan zijn voor deze doorzakt. Een wasmachine afkoppelen en klaarzetten voor transport? Een piano of grote spiegel verhuizen? Geen enkel probleem. We hebben de kennis en de materialen om dit op een veilige en zorgvuldige manier te doen, zodat zowel uw spullen als deurposten en muren heelhuids door de verhuizing heen komen.

Wilt u wel gebruik maken van onze materialen, maar pakt u liever zelf in? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan contact op met onze servicedesk voor meer informatie.

Op de dag van de verhuizing zelf zorgen we altijd dat er voldoende verhuisdekens, noppenfolie (bubbeltjesplastic), en spanbanden zijn. Op die manier zorgen we dat het risico op beschadigingen zo klein mogelijk is, en dat uw spullen veilig verhuisd worden.

Zakelijk verhuisbedrijf in Utrecht

Verhuizen gaat natuurlijk niet alleen maar om particuliere situaties. Ook zakelijk vinden er op jaarbasis zo’n 25000 tot 30000 verhuizingen plaats. Een groot deel daarvan is vanzelfsprekend terug te leiden naar de grote steden. En Utrecht is, als vierde grootste gemeente van Nederland, een aantrekkelijke stad voor bedrijven om een vestiging te hebben.

Een zakelijke verhuizing is, meer nog dan een particuliere verhuizing, een project dat goed gemanaged moet worden. Het beweegt op het snijvlak van een uitgebreide logistiek enerzijds, en de doorlopende bedrijfsprocessen anderzijds. Het is van belang dat de verhuizing zo min mogelijk in de weg zit van de normale bedrijfsvoering. Dit betekent dus dat de planning tot in de puntjes verzorgd moet zijn.

Studentverhuizers is door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner in zakelijke verhuizingen, voor zowel grote als kleine bedrijven. Onze benadering is toegespitst op een combinatie van zorgvuldigheid en efficiëntie. U krijgt een vast contactpersoon toegewezen, die samen met u alle facetten van de verhuizing doorneemt.

We adviseren op het gebied van inpakken (en uitpakken), stellen samen een draaiboek op, en zorgen dat de benodigde resources in kaart worden gebracht. Uw kennis van het bedrijf en onze kennis van verhuizen zorgen er samen voor dat de verhuizing uw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zit.

 

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Gebruik maken van een verhuislift

In de meeste grote steden is verhuizen meer verticaal dan horizontaal gericht. Utrecht is hier op geen uitzondering. In 2021 viel maar liefst 57% van het totaal aantal woningen in de zogenaamde categorie “meergezins woningen”. Er is sprake van veel appartementencomplexen en portiekflats, waarbij er niet altijd een goede of ruime lift aanwezig is.

Om te voorkomen dat er met man en macht over veel te smalle trappen gedraaid en gekeerd moet worden, heeft Studentverhuizers de beschikking over verschillende typen verhuisliften. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen voor de belading en de bediening van de verhuislift, zodat u zich niet meer in allerlei bochten hoeft te wringen om die zware kast of wasmachine van de trap te krijgen. U maakt al gebruik van een verhuislift in Utrecht vanaf €79,-.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u geen complete verhuizing te organiseren heeft, maar slechts een aantal grote meubels of andere voorwerpen die getransporteerd moeten worden. Ook hier is Studentverhuizers uiteraard op berekend. Al vanaf €80,- huurt u een verhuiswagen, inclusief chauffeur en sjouwer, om dit voor u in orde te maken.

Verhuizen in Utrecht

Utrecht is een stad die al jaren lang stevig aan het groeien is. Waar het inwonersaantal begin 2022 nog op 360.000 lag, wordt verwacht dat in 2040 ongeveer 475.000 mensen de stad hun thuis noemen. Dit is een stijging van ruim 30%. Het is dan ook niet heel vreemd dat het aantal verhuisbewegingen binnen en uit de stad enorm aan het stijgen is. Studentverhuizers is er klaar voor. Door de inzet van studenten zijn we eenvoudig schaalbaar en snel in te schakelen voor uw verhuizing. 24 uur per dag, en ook bij spoedgevallen.

Studentverhuizers is van origine een bedrijf met Utrechtse roots. En doordat onze studenten ook voornamelijk uit Utrecht komen kennen we de stad op ons duimpje. Waar het in grote steden vaak een uitdaging is om de gehele logistiek van een verhuizing goed op orde te krijgen is dit door onze kennis en ervaring een fluitje van een cent.

Of het gaat om een verhuizing in de binnenstad, waarbij genavigeerd moet worden over de grachten, of door de smalle straten en eenrichtingsverkeerwegen, onze verhuizers weten altijd de snelste en meest praktische weg. Ook in de nieuwe gedeelten van de stad, zoals het enorm in opkomst zijnde Leidsche Rijn, hebben we inmiddels de logistiek volledig in onze vingers.

Om uw verhuizing zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, en een gedetailleerde offerte op maat te kunnen bieden, maken we naast onze eigen kennis gebruik van een aantal methoden:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • Door u gestuurde foto’s (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. Het uitbesteden van het zware werk zal u dan ook zeker ten goede komen.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam in Utrecht vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Heeft u een spoedverhuizing? Geeft niets, dat kan natuurlijk gebeuren! Allen Saunders zei tenslotte in 1957 al de wijze woorden: “Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”

Studentverhuizers staat 365 dagen per jaar voor u klaar, ook voor spoedgevallen. Neem contact met ons op via het handige online aanvraagformulier en plan uw verhuizing. We reageren altijd binnen 24 uur. En in geval van spoed zijn we telefonisch te bereiken om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

StudentVerhuizers heeft naast Utrecht ook standplaatsen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen. Hierdoor kunt u in deze plaatsen nog voordeliger verhuizen. Het is natuurlijk ook mogelijk om buiten deze steden te verhuizen. Wij verzorgen zelfs internationale (zakelijke) verhuizingen.

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.