Bel ons op 0647176711

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Utrecht dat niet alleen kwaliteit biedt maar ook voordelig is, dan bent u bij StudentVerhuizers aan het juiste adres.

Doordat wij naast ervaren vakmensen werken met studenten is ons verhuisbedrijf voordeliger dan de meeste verhuisbedrijven in Utrecht.

Voor en door studenten

StudentVerhuizers is een verhuisbedrijf in Utrecht dat door 2 studenten is opgericht. Toen zij zelf wilden verhuizen kwamen zij er achter, dat de meeste verhuisbedrijven verschrikkelijk veel geld vragen voor een verhuizing. En dit terwijl de meeste studenten juist weinig geld hebben. Daarom besloten zij zelf een verhuisbedrijf te beginnen. Dit ging zo goed dat ze inmiddels ook een verhuisbedrijf in Utrecht hebben.

Door het werken met studenten kunnen de kosten laag worden gehouden. Maar naast de studenten werken er ook ervaren vakmensen die de studenten selecteren, opleiden en begeleiden. Hierdoor blijft de kwaliteit zoals u dat wenst van een verhuisbedrijf.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!

Ook buiten Utrecht

StudentVerhuizers heeft standplaatsen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Hierdoor kunt u in deze plaatsen nog voordeliger verhuizen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten deze steden te verhuizen. Wij verzorgen zelfs internationale verhuizingen.

Vraag een gratis offerte aan

StudentVerhuizers is hét verhuisbedrijf van Utrecht. Vraag hieronder gratis een offerte aan.

Verhuizen Utrecht

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing 1 week van te voren en ontvang 5% vroegboekkorting.
5procentKorting
Scroll to Top