Bel ons op 0647176711

Verhuisbedrijf Leidschendam

Verhuisbedrijf Leidschendam

Flexibel en goedkoop verhuizen

Verhuizen is een grote levensgebeurtenis en gaat vaak gepaard met de nodige stress en verwachtingen. Voor de verhuisdag moet er van alles geregeld en georganiseerd worden.

Weet u niet goed waar te beginnen en neemt de stress langzaam toe? Schakel een professioneel verhuisbedrijf in en geef het zware werk uit handen.

Onze vakkundige verhuizers in Leidschendam hebben alle kennis en kunde voor een snelle en soepele verhuizing. Zo kunt u zich volledig richten op het kiezen van een nieuwe kleur voor de muren of het plannen van de housewarming.

Professionele verhuizers hoeven niet duur te zijn. StudentVerhuizers helpt u al met verhuizen vanaf 25 euro per uur. Vraag direct een gratis offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

Leidschendam aan de Vliet

Verhuisservice op maat in Leidschendam

Door alle aspecten van uw verhuizing bij één partij onder te brengen bespaart u tijd en geld.

Al onze verhuisdiensten op een rij:

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!

Inpakservice:
Van glaswerk tot schilderijen. Onze inpakservice zorgt dat alles netjes en onbeschadigd op het nieuwe adres aankomt.

Sjouwhulp:
Zet de spierballen en het inzicht van onze verhuizers aan het werk. Wij verplaatsen snel en veilig uw zwaarste spullen.

Transport:
Van losse piano tot volledige inboedel, onze verhuiswagens staan klaar om al uw spullen te vervoeren. Ook voor periodiek transport.

Ontruimen:
Van bedrijfspand tot appartement. Wij voeren de inboedel en het afval af en leveren uw pand bezemschoon op.

Klusjesman:
Van het behangen van de muren tot het vullen van gaatjes en het afwerken van de keuken. Onze klusjesman staat klaar om uw huis woonklaar te maken.

Verhuislift huren:
Een verhuislift maakt verhuizen naar een bovenwoning veiliger en sneller. Kies uit 1 van onze 4 modellen.

Wij zorgen ervoor dat de planning van de loodgieter naadloos aansluit op die van de schilder en vloerenlegger. Dat scheelt u een hoop hoofdbrekens. Ondertussen pakt de inpakservice al uw spullen netjes in, zodat er op de grote dag zo efficiënt mogelijk verhuisd kan worden.

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Reserveer uw verhuizing 1 week van te voren en ontvang 5% vroegboekkorting.
5procentKorting

De kracht van StudentVerhuizers

Onze verhuisteams bestaan uit ervaren verhuizers aangevuld met studenten. Onze studenten worden geselecteerd op enthousiasme, klantvriendelijkheid en leergierigheid. Het inzetten van studenten heeft meerdere voordelen.

Allereerst zijn studenten goedkoop, daardoor kunnen wij ook voor u de prijs laag houden. Daarnaast zijn studenten flexibel. Ook 's avonds en 's nachts helpen wij u met verhuizen naar Leidschendam zonder extra kosten.

De studenten profiteren van de kunde van gediplomeerde verhuizers en leren in de praktijk het vak van verhuizer. Al onze ervaren verhuizers zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma's op het gebied van veiligheid en regelgeving. Zo weet u zeker dat uw spullen in goede handen zijn.

Vraag direct een offerte aan en bespaar op uw verhuizing van of naar Leidschendam.

Verhuizer steekt zijn duim op

Kar met verhuismaterialen

Professionele verhuismaterialen voor een naadloze verhuizing

Iedereen weet hoe het voelt als een doos vol met favoriete spullen het begeeft. Veel frustraties kunnen worden voorkomen door goede verhuismaterialen te gebruiken. Voorkom beschadigingen en extra werk door het gebruik van stevige dozen.

Bij het verplaatsen van zware meubels is niet alleen een juiste tiltechniek belangrijk. Ontzie uw rug door gebruik te maken van steekwagens, karren en verhuishondjes. Met dekens en spanbanden beschermen wij uw meubels tegen beschadigingen tijdens het transport.

Al onze verhuiswagens zijn standaard uitgerust met verhuishondjes, verhuisdekens en spanbanden. Ook is er een gereedschapskist aanwezig waarmee wij snel meubels kunnen demonteren mocht dit nodig zijn. Onze inpakservice helpt u graag met het inpakken en beschermen van uw spullen.

Gratis een verhuisofferte op maat in Leidschendam

Dankzij onze slimme aanpak kunnen wij meestal een duur huisbezoek overslaan. U laat ons simpelweg via ons offerteformulier weten wat uw situatie is. Met behulp van uw informatie, Google Streetview en Funda schrijven onze verhuisexperts een persoonlijke offerte.

Wilt u ook een gratis en vrijblijvende offerte? Vul dan direct het aanvraagformulier in.

StudentVerhuizers bij verhuiswagens

Liever persoonlijk contact over uw verhuizing? We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 085 - 777 77 77.

Scroll to Top