Over Studentverhuizers

Studentverhuizers is een low budget verhuisservice opgericht door 2 studenten. Naast het sporten in de sportschool besloten zij met sjouw- en tilwerkzaamheden een zakcentje bij te verdienen. Uit eigen behoefte kwamen ze erachter dat veel verhuisbedrijven klauwen vol geld vragen voor een verhuizing.

Toen ontstond het idee van StudentVerhuizers: Waarom teveel betalen als er met dezelfde kwaliteit van een erkende verhuizer voor minder verhuisd kan worden?

Door het leveren van een uitstekende verhuisservice die er altijd naar streeft de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, is Studentverhuizers voornamelijk door positieve mond tot mond reclame uitgegroeid tot een gevestigd bedrijf.

Binnen 24 uur in uw mailbox

U krijgt …

prijs-studentverhuizers-usp

Een scherpe prijs door een slimme aanpak

binnen 1 dag verhuisd

Uitsluitend gecertificeerde verhuizers

gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers

Gekeurde liften en verhuiswagens

professionele verhuismaterialen

Sterke professionele verhuismaterialen

bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen

Goedkope verhuizing op maat voor particulieren en bedrijven

alle verhuisdienten onder 1 dak

Een productief verhuisteam
(200 verhuizingen per week)

Zowel nationaal als internationaal

Verhuisbedrijf StudentVerhuizers heeft standplaatsen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Verder leveren we zowel nationaal als internationaal onze diensten. StudentVerhuizers gelooft in een combinatie van hard werken en een slimme aanpak.

De verhuizers worden streng geselecteerd op vaardigheden, representativiteit en communicatie. Zodoende kunt u tijdens een verhuizing gemakkelijk wijzigingen doorgeven. De kracht ten opzichte van andere verhuisbedrijven is dat StudentVerhuizers aan UW portemonee denkt. Zo denken wij altijd met u mee!

Wij zien verhuizen als maatwerk en dat maakt het keer op keer een nieuwe uitdaging. Bij elke verhuizing geldt telkens opnieuw; hoe kunnen wij onze klanten zo goedkoop mogelijk verhuizen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Waarom Studentverhuizers

Verhuisbedrijf StudentVerhuizers is niet alleen het voordeligste verhuisbedrijf op de Nederlandse verhuismarkt, maar levert ook zeer professionele kwaliteit. Door de inzet van streng geselecteerde studenten in combinatie met ervaren verhuizers, kunt u de kwaliteit van een erkend verhuisbedrijf verwachten tegen het tarief van een low budget verhuisservice.

Dankzij een ruim wagenpark kan onze studenten verhuisservice ruim 100 klanten per week van dienst zijn. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal, u moet denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden én rolmaterialen als steekwagens en verhuishondjes. Op aanvraag kunt u ook een katrol of verhuislift inschakelen. Wij zijn u graag zeven dagen van de week van dienst zonder hogere tarieven of weekendtoeslagen.

U kunt ons ook inzetten voor spoedverhuizingen of snelle transporten. Dankzij onze flexibele verhuisservice zijn wij u op een zeer kort termijn van dienst. Of u nou vroeg in de ochtend wilt beginnen of liever wat later op de middag. Wij zijn dagelijks van 8.00 in de ochtend tot 23.00 in de avond telefonisch bereikbaar en verhuizen van vroeg in de ochtend door tot in de late uurtjes. Studentverhuizers blinkt uit in heldere communicatie.

Behalve dat u zeer gemakkelijk uw verhuizing kunt regelen, voorzien wij u graag van nuttige informatie omtrent uw verhuizing en denken wij ook graag van A tot Z met u mee . Gemakkelijk, professioneel en goedkoop, daar staat Studentverhuizers voor.

Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend informatie en een verhuisofferte aan. Uiteraard kan onze verhuismanager ook geheel vrijblijvend bij u langs komen voor een bezichtiging.

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Emile Ratelband over StudentVerhuizers.nl

Martin Gaus over StudentVerhuizers.nl