be

Ga je verhuizen? Onze inpakservice weet van wanten!

Inpakservice

In al die jaren heb jij vast heel veel spullen verzameld in je woning. Al die oude spullen heb je bewaard, wellicht heb je er iets aan in de nabije toekomst. En wat te denken van al die ‘leuke’ prularia van vroeger. Hoe leuk is het als je dat over tientallen jaren nog eens rustig kunt doorlezen en bekijken?

Zodra jij je woning op wilt gaan ruimen wegens een verhuizing kom je er pas achter hoeveel spullen er in je woning staan. En dat zijn echt niet allemaal dozen met veertjes kan ik je vertellen. In dit artikel geven wij je 4 redenen waarom een inpakservice van Studentverhuizers jou erg veel voordelen geeft.

  1. Je hele inboedel is in no time verhuist

     

Het grootste voordeel van onze inpakservice is het gemak. Door onze inpakservice in te schakelen wordt jouw complete inboedel, indien nodig, ingepakt zonder dat jij er omkijken naar hebt. Vooraf bespreekt onze adviseur met jou wanneer en welke spullen ingepakt moeten worden. Wij zullen dan op de betreffende dag en tijd de juiste spullen voor je inpakken.

Zoals je wellicht al weet kan ook de complete verhuizing van al deze spullen door onze specialisten worden verzorgt. Zo ben je écht van A tot Z ontzorgt. Makkelijk, toch?

  1. Niet nóg meer regelen

     

“Dat zal wel meevallen, toch?”, deze reactie krijgen wij vaak van mensen met de vraag of ze wel of geen gebruik willen maken van onze inpakservice. Maar, als je er goed over nadenkt komt er erg veel bij kijken. Ten eerste staat je huis vaak overladen met spullen, zelfs als je het niet in de gaten hebt. Al die kasten, opbergruimtes, de zolder en garage, samen maken al die beetjes nog een hele hoop. Maar buiten die hele lading met spullen moet je ze natuurlijk wel op een profesionele manier inpakken, zonder dat er beschadigingen ontstaan. Onze professionele inpakservice neemt alle benodigdheden mee, denk hierbij aan dozen, noppenfolies en seafolies. De kracht van onze verhuisspecialisten maakt de klus dan helemaal voor je af.

  1. Onze specialisten weten van wanten

     

Het inpakken van alle spullen in huis klinkt voor de meeste mensen niet als een lastige opgave. Maar wat doe je met alle kasten, bedden en meubels? Onze verhuisspecialisten helpen je niet alleen maar met hem inpakken en tillen van alle spullen en meubels, maar helpen je ook met het demonteren ervan. Zo kun jij je zelf bezig houden met het organiseren van de verhuizing of je zinnen eventueel zelfs helemaal verzetten.

Wist je dat je interieur en inboedel bij Studentverhuizers tot €50.000 is verzekerd? 

 

Klaar voor de grote stap?

Een grote stap, waarbij ons team zorg zal dragen voor een fijne verhuizing zonder stress. Door onze inpakservice te gebruiken verzeker je jezelf ook van een fijn voortraject. Je gehele inboedel zal professioneel worden ingepakt en verhuist. Ons inpakteam staat voor je klaar. Wil jij weten hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op of lees ons complete inpakservice verhaal.

 

 

Inpakservice

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant