• Verhuizen, klussen en ontruimen
  • Binnen 1 dag verhuisd
  • Vanaf €170,-

Seniorenverhuizing:
Binnen 1 dag in uw nieuwe woning

Een verhuizing is voor iedereen stressvol. Families, bedrijven, en ook voor senioren. Een snelle verhuizing met duidelijke afspraken is dan ook gewenst.

StudentVerhuizers helpt senioren binnen 1 dag met hun verhuizing.

Door onze slimme aanpak creëren we een betaalbare seniorenverhuizing, zonder in te boeten op kwaliteit. Onze ervaren verhuizers werken namelijk samen met leergierige en zelfopgeleide verhuisstudenten.

Na intensieve praktijk- en theorielessen zijn de studenten klaar om de ervaren verhuizers te helpen tijdens uw verhuizing. En met onze klus- en ontruimservice zijn uw spullen niet alleen snel naar de nieuwe bestemming, maar geniet u ook binnen 1 dag van uw nieuwe huis. 

 

Binnen 24 uur in uw mailbox

U krijgt …

prijs-studentverhuizers-usp

Een scherpe prijs door een slimme aanpak

binnen 1 dag verhuisd

Uitsluitend gecertificeerde verhuizers

gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers

Gekeurde liften en verhuiswagens

professionele verhuismaterialen

Sterke professionele verhuismaterialen

bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen

Een verhuizing op maat voor particulieren en bedrijven

alle verhuisdienten onder 1 dak

Een productief verhuisteam
(200 verhuizingen per week)

Alle verhuisdiensten voor snel resultaat

Senioren verhuizen is vaak meer dan alleen maar dozen van A naar B verschuiven. Soms zijn er nog openstaande klusjes op het nieuwe adres, of moet het oude pand nog worden ontruimd. Gaat u naar een seniorenwoning? Dan is een verhuislift ook geen overbodige luxe.

Bij StudentVerhuizers werken we met offertes op maat. U zet ons in voor alle verhuisdiensten die u nodig heeft. Dit kan alleen sjouw- en transportwerk zijn, maar ook het besturen van een verhuislift, klussen, in- en uitpakken, en ontruimen. Met ons complete pakket geniet u na een dag direct van uw nieuwe woning.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Kosten seniorenverhuizing

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur €25,-
verhuiswagen 4 uur €95,-
verhuiswagen 8 uur €125,-

In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.

vanaf

€170,-

incl BTW

Gekeurd en verzekerd op pad

Ook verhuizers hebben veel baat bij goede verhuiswagens en professioneel gereedschap. Sommige tools worden dan ook periodiek gecontroleerd. Denk aan verhuiswagens en onze verhuisliften. Met goede verhuismaterialen en vakkundige verhuizers weten we zeker dat we de beste kwaliteit bieden.

Het gebeurt haast nooit, maar een ongeluk kan iedereen overkomen. Ook ons. Vandaar dat we standaard tot €50.000,- verzekerd zijn voor uw inboedel. Heeft uw inboedel een hogere waarde, of heeft u enkele items die veel waard zijn? Dan is het mogelijk om u extra te verzekeren. Op deze manier zorgen we dat u niet oververzekerd bent en te veel betaalt. U betaalt bij ons alleen wat u echt nodig heeft.

Senioren helpen graag mee

Tijdens seniorenverhuizingen horen we geregeld dat er personen zijn die willen helpen. Dit kunnen de senioren in kwestie zijn, maar ook kinderen, kleinkinderen en vrienden. Dit juichen we alleen maar toe. Onze professionele verhuizers geven graag tips hoe u het beste uw inboedel inpakt, goederen sjouwt, en een verhuiswagen inlaadt.

Liever alles uitbesteden? Dan zorgen we dat u binnen 1 dag geniet van uw nieuwe woning. Wij gaan verder dan sjouw- en transportwerk. Ook klusjes zoals schilderijen ophangen, verven, alles perfect op zijn plek zetten, lampen ophangen, en elektronica aansluiten pakken we graag voor u op.

365 dagen per jaar staan we voor u klaar

Een seniorenverhuizing wanneer het u uitkomt? De flexibele ervaren verhuizers en studenten helpen u 365 dagen per jaar met verhuizen, klussen en ontruimen. Dit doen we overdag, maar ook ’s avonds.

Doordeweeks, in het weekend, en tijdens feestdagen staan we voor u klaar om u binnen 1 dag te verhuizen. En dat op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Makkelijker gaat het niet worden.

Checklist om niet te vergeten

Een verhuizing is altijd een uitdaging. Zelfs als u het uitbesteed. Dit is niet anders voor een seniorenverhuizing. Vandaar dat we een handige verhuis checklist hebben opgesteld waarin u alle stappen overzichtelijk op een rij heeft voor een succesvolle verhuizing. Met 39 slimme tips gaat u voorbereid op pad.

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte
seniorenverhuizing offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.