be

4 redenen waarom je een verhuisbedrijf wil inschakelen

Verhuizen naar andere gemeente

Een verhuizing is voor vrijwel iedereen een tijdrovende en stressvolle tijd. Mede om die reden kiezen steeds meer mensen voor de vakkundigheid en professionaliteit van Studentverhuizers. Maar wanneer zou je eigenlijk moeten kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf?

1. Wanneer je zelf de tijd niet hebt
Een belangrijke reden om te kiezen voor Studentverhuizers is wanneer je zelf de tijd niet/nauwelijks hebt om al je spullen naar de nieuwe locatie te verhuizen. Wij zien het (helaas) vaak gebeuren dat onze klanten toch naar ons toe komen nádat ze het toch zelf geprobeerd hebben. “Dat lukt wel in een avondje”, horen wij vaak. De praktijk wijst uit dat het verhuizen van de inventaris van een kantoor of inboedel van je huis vaak veel meer tijd en voorbereiding kost dan vooraf wordt gedacht. Vraag je zelf dus eerlijk af of je dit alleen of met je kennissen, vrienden en familie wel gaat lukken.

2. Wanneer je zelf de manschappen niet hebt
Een logische reden om te kiezen voor Studentverhuizers is wanneer je zelf niet de manschappen hebt om alle spullen tijdig te verhuizen. Alleen is het vaak onmogelijk om zware spullen zoals kasten, banken en bedden fatsoenlijk uit het gebouw te krijgen. Ook zien wij vaak dat mensen die proberen om met (te) weinig manschappen een huis of kantoor leeg te halen, bedrogen uitkomen en hierdoor onnodig blessures en klachten krijgen. Iets wat je dus zeker kunt voorkomen!

3. Wanneer je zelf het vervoer niet hebt
Deze reden lijkt misschien nog wel logischer dan de voorgaande 2 redenen. Wanneer je zelf niet de beschikking hebt over een grote bus of ander vervoersmiddel waarmee je alles netjes kunt vervoeren, is het verstandig om sowieso te kiezen voor een betrouwbare en professionele oplossing. Vaak is het huren van een bus of aanhangwagen sowieso al een flinke kostenpost. Door deze kostenpost weg te laten wordt het vaak al erg interessant om de kennis en manschappen van Studentverhuizers in te schakelen. Zo weet je zeker dat je spullen netjes van A naar B komen. En dat zonder stress!

4. Wanneer je zelf geen zin hebt
Deze reden horen wij erg vaak langskomen. Ik kan het misschien wel, maar ik heb er echt geen zin in. Jij hebt al genoeg aan je hoofd. Werk, kinderen, vrijetijdsbesteding en ga zo maar door. De verhuizing heeft naast het fysieke verhuizen van alle inboedel genoeg stressmomenten opgeleverd. Door het uit handen geven van dit stressmoment weet je in ieder geval zeker dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. En dat voelt goed!

De dag van verhuizen is gekomen
Op de dag van je verhuizing zal de verhuisvoorman samen met je bespreken hoe de verhuizing aangepakt zal worden. Je kunt er van op aan dat door de ruime ervaring de meest efficiënte manier van verhuizen zal worden toegepast.

Suggesties of eventuele voorkeuren kun je vooraf of tijdens de verhuizing eenvoudig aan de verhuisvoorman doorgeven. De verhuizing is pas klaar als alle spullen van je inboedel de afgesproken bestemming hebben bereikt en je helemaal tevreden bent. Want tevredenheid en kwaliteit, daar staan wij voor bij Studentverhuizers. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Verhuizen naar andere gemeente

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant