be

Eenvoudiger verhuizen? 4 extra hacks om het makkelijker te maken

Eenvoudig verhuizen tips

Het inzetten van hacks kan ervoor zorgen dat je verhuizing veel minder stressvol verloopt en veel minder tijd kost. In het vorige artikel gaven we je al 5 verhuishacks. In dit artikel gaan we nóg een stapje verder en delen we er nog 4 extra hacks. Handig, toch?

 1. Borden inpakken een drama? Gebruik schuime wegwerpborden

   

Deze hack maakt de verhuizing niet minder tijdrovend, maar zeker wel minder stressvol. In al die jaren heb jij vast een grote verzameling aan borden in je keukenkastjes staan. Hoe zonde zou het zijn als deze borden kapot vallen? Één ding is zeker, los in een verhuisdoos tegen elkaar leggen is niet verstandig. Hoe doe je dat dan? Koop een doos met wegwerpbordjes van schuim en plaats er elke keer een tussen je borden. Dit voorkomt kapotte borden, wat wil je nog meer…

 1. Vul wijndozen met glaswerk

   

Glaswerk is net als je servies breekbaar. Héél breekbaar. Het vervoeren van al je glaswerk is daarom een riskante manoeuvre. Tenminste, als je het op een manier doet zoals vele andere het doen. Gelukkig kun je dit oplossen door wijndozen te gebruiken en daar al je glaswerk in te plaatsen. Alle lege en holle gaten kun je bijvoorbeeld vullen met kranten of wc-papier. Zo zorg je ervoor dat het glas niet tegen elkaar kapot klapt.

 1. Elke kamer in dezelfde doos

   

Iedereen herkent het denk ik wel. Je bent enthousiast aan de slag gegaan met het inpakken van alle spullen in huis en eenmaal in je nieuwe woning ben je het overzicht volledig kwijt. Waar moeten al die spullen komen?

De oplossing is simpel doch logisch te vinden. Plaats in iedere doos enkel spullen uit eenzelfde kamer en schrijf op de doos uit welke kamer deze spullen komen. Zo voorkom je dat je in je nieuwe woning het overzicht volledig bent kwijtgeraakt en is de nieuwe woning sneller ingericht. Fijn!

 1. Regel voldoende verpakkingsmateriaal

   

Bespaar jezelf tijd door voldoende verpakkingsmateriaal aan te schaffen. Denk hierbij aan dozen, scharen en plakband. Niets is zo vervelend om er na een lange werkdag achter te komen dat je nét niet genoeg verpakkingsmateriaal hebt. En ja hoor, de supermarkt is 10 minuten geleden gesloten. Bereid je daarom goed voor en schat goed in hoeveel je van alles nodig hebt.

Laat die verhuizing maar komen

Laat ik voorop stellen dat een verhuizing nog steeds tijd en energie zal kosten. Maar wanneer je vooraf goed nadenkt over eventuele bespaartips, onze tips bij het inpakken leest en onze verhuishacks goed doorneemt, dan ben je ‘ready to go’. Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing of een professionele partij zoeken die je kan assisteren en/of de gehele verhuizing voor je kan overnemen (ontzorgen) dan horen wij graag van je. Neem hiervoor contact met Studentverhuizers op.

Eenvoudig verhuizen tips

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant