De klusjesman die alles kan huur je in bij Student Verhuizers!

Klusjesman huren

Een klusjesman van Student Verhuizers kan alles; wel zo handig als jij midden in een verhuizing zit. Wat denk je van het behangen van de muren in je nieuwe woning of het verwijderen van het laminaat in je oude woning? De klusjesmannen van Student Verhuizers helpen je hier graag mee. En doordat onze klusjesmannen zo breed inzetbaar zijn heb jij er altijd baat bij. Wel zo fijn, toch? In dit artikel vertellen wij je graag meer over de klusjesmannen van Student Verhuizers.

Aan de prijs ligt het niet

Bij Student Verhuizers werken wij met transparante en behapbare prijzen. Zo kun je al gebruik maken van onze klusjesmannen voor slechts €28 per uur exclusief btw (vanaf 3 uur af te nemen). Vooraf zal er overleg plaatsvinden over de precieze werkzaamheden waarvoor jij de klusjesmannen nodig hebt, zodat wij de beste vakmensen op pad kunnen sturen en jouw klus optimaal wordt voltooid.

Klussen door onze klusjesmannen

Vrijwel geen enkele klus is te veel voor onze klusjesmannen. De oude woning moet bijvoorbeeld opleverklaar gemaakt worden of in de nieuwe woning moet een muurtje worden gewit, een laminaat vloer worden gelegd of simpelweg een lampje worden aangesloten. Ook overige werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden, hiervoor dien je vooraf uiteraard wel overleg met onze helpdesk over te hebben.

Alle voordelen van Student Verhuizers op een rij

Naast dat wij een laag bedrag per uur vragen voor onze klusjesmannen, ben je ook verzekerd van allerlei andere voordelen. Zo zetten wij enkel bekwame klusjesmannen in die weten wat ze doen en waar ze over praten. Zo wordt ook net dat stapje extra gezet, ook al betaal je per uur. Indien er gereedschap nodig is voor een klus hebben wij dat altijd wel bij ons. Zo hoef je je daar ook geen zorgen over te maken. Uiteraard is het wel handig om dit vooraf even aan te geven.

Student Verhuizers gaat altijd voor een 100% tevredenheidsgarantie, daar staan wij om bekend.

Geld besparen?

Wil je geld besparen op het inhuren van de juiste vakmannen en/of het verzorgen van de verhuizing? Neem dan contact op met Student Verhuizers. Hoe meer bij ons wordt afgenomen, hoe scherper de prijzen zijn. Dankzij onze alles-in-een service ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste prijs. Wat wil je nog meer? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou verder!

Klusjesman huren

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Titel

Ga naar de bovenkant