Bel ons op 0647176711

Reviews

Studentverhuizers gaat altijd voor 100% klanttevredenheid

Uw feedback helpt ons daarbij. We zijn daarom ook erg benieuwd naar uw reviews over ons. Laat hier een beoordeling en een berichtje achter, zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren en u nog beter van dienst kunnen zijn!

Vele tevreden klanten gingen u al voor!

Voeg uw review toe
1
2
3
4
5
Toevoegen
     
Annuleren

Schrijf uw eigen beoordeling

Gemiddelde beoordeling:  
 69 reviews
door Marloes op Studentverhuizers
Snelle en goede service

Goede service, snel en vriendelijke verhuizers.

door Jasper op Studentverhuizers
Toppers!

In 2,5 uur alles keurig netjes en vakkundig overgebracht naar mijn nieuwe woning. Werken supersnel en netjes! Keurige gasten die doorpakken en werken. Aanrader voor iedereen die op een betaalbare manier zich wil laten verhuizen.

door Natascha op Studentverhuizers
Betaalbare top service!

Na een, door allerlei omstandigheden, zware aanloop naar mijn verhuizing zag ik erg op tegen de verhuisdag. Maar de verhuizers stelden me gerust en na het eerste half uurtje had ik alle vertrouwen in hun kunde. En dat maakten ze meer dan waar. Dank je wel kanjers. Als jullie klusjesman, die morgen komt om nog wat zaken in orde te maken in mijn oude woning, ook zo klantvriendelijk en deskundig te werk gaat komt het helemaal goed.

door de Bruijn op Studentverhuizers
Harde werkers

Verhuizers waren door file iets te laat, maar hebben extra hard gewerkt om hele verhuizing op tijd af te krijgen. Spullen van hele huis zijn zonder beschadigen goed verhuist.

door Keukens op Studentverhuizers
klasse!

Samir en younes top werk geleverd. Het ging super vlotjes. Klasse!

Pagina 1 van 14:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Scroll to Top