Betaalbare en complete verhuisservice

“Na een, door allerlei omstandigheden, zware aanloop naar mijn verhuizing zag ik erg op tegen de verhuisdag. Maar de verhuizers stelden me gerust en na het eerste half uurtje had ik alle vertrouwen in hun kunde.” – Natascha

Verhuizen is vaak een stressvolle gelegenheid. In de aanloop naar de verhuisdag moet er van alles geregeld worden. U moet het nieuwe huis opknappen en schoonmaken. Al uw spullen moeten netjes worden ingepakt. En er staat nog een barbecue met de buren op de planning.

Daarom is het fijn als u verzekerd bent van een vlekkeloze verhuisdag.

Play

Verhuisbedrijf Den Bosch neemt u het zware werk uit handen. Door de inzet van ervaren verhuizers ondersteund door studenten leveren wij een professionele verhuisservice voor een studentikoze prijs. Verhuizen kan al vanaf €179!

Vraag uw gratis offerte aan

Binnen 12 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

Verhuizen is teamwork

Samenwerking is zeer belangrijk om uw verhuizing in goede banen te leiden. Dit begint al op het moment van de offerteaanvraag. Met behulp van de informatie die u doorgeeft via het offerteformulier, maken wij een persoonlijke offerte op maat.

Ons verhuisteam bestaat altijd uit ervaren verhuizers, ondersteund door studenten. Al onze verhuizers zijn goed verzekerd en krijgen uitgebreide training. Ook hebben wij aandacht voor hun fysieke gesteldheid en klantvriendelijkheid. Zo weet u zeker dat er goed voor u en uw spullen wordt gezorgd.

Heeft u een klein budget, maar wel behoefte aan professionele sjouwers voor uw zwaarste spullen? Geen nood. Tijdens uw verhuizing kunt u ook zelf een steentje bijdragen en zo kosten besparen.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

6 diensten voor een complete verhuisservice

Verhuizen bestaat uit een heleboel stappen. Van inpakken en opruimen tot het ophangen van schilderijen en het vullen van gaatjes. Wij regelen het!

Onze verhuisdiensten op een rij:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Wij pakken uw spullen snel en netjes in. Onze inpakexperts maken gebruik van de beste verhuismaterialen.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Zet de spierballen en het inzicht van onze verhuizers aan het werk. Wij verplaatsen snel en veilig uw zwaarste spullen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Maak gebruik van onze vloot verhuiswagens voor het vervoer van uw spullen. Van losse piano tot volledige inboedel, wij transporteren het.

klussen studentverhuizers

Klusjesman
Van het leggen van vloeren tot het vullen van gaatjes en het ophangen van schilderijen. Onze klusjesman staat klaar om uw huis af te werken.

verhuislift studentverhuizers

Verhuislift huren
In de smalle straatjes vol bovenwoningen van het centrum van Den Bosch is een verhuislift onmisbaar. Met 4 typen liften hebben we er altijd 1 voor uw situatie.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Opruimen, inpakken en afvoeren. Naar de opslag of de stort. Wij ontruimen snel en discreet uw pand en leveren het bezemschoon op.

Door het hele verhuisproces bij één partij onder te brengen heeft u meer overzicht. Ook zorgen wij dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Zo zit u niet meer maanden met een onaf huis en bent u nog goedkoper uit ook!

Snel en veilig verhuizen met professionele verhuismaterialen

Niets is zo vervelend als een doos die het begeeft op de trap of beschadigingen aan uw meubels omdat ze door een te smal trapgat moeten. Dit is natuurlijk zonde van uw spullen en zorgt voor oponthoud tijdens de verhuisdag. Het is dan ook belangrijk om gebruik te maken van professionele verhuismaterialen.

Onze inpakservice helpt u met het inpakken van uw dozen. Zij weten precies wat de draagkracht is van een doos en labelen de dozen, zodat alles direct op de goede plek gezet kan worden. Kwetsbare voorwerpen zoals servies, spiegels en schilderen worden verpakt met inpakpapier en noppenfolie voor optimale bescherming. Meubels beschermen wij met dekens en stretchfolie of noppenfolie.

Om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen zijn al onze verhuiswagens uitgerust met verhuisdekens, spanbanden en een gereedschapskist. Ook hebben onze verhuizers steekwagens en verhuishondjes bij zich voor het verplaatsen van zware spullen. Woont u op een bovenwoning? Dan is een verhuislift een uitkomst.

Verhuizen naar het bruisende ‘s-Hertogenbosch

Als grootste vestingstad van Nederland heeft Den Bosch een rijke historie. In de provinciehoofdstad zijn meerdere grote bedrijven en diverse scholen gevestigd. Het grote aanbod aan kunst en cultuur maakt Den Bosch een aantrekkelijke stad om te wonen, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee tijdens het verhuizen.

Het is belangrijk om voor een verhuizing goed uit te zoeken wat de regels zijn omtrent parkeren en laden en lossen. In de binnenstad is het daarnaast ook goed om de evenementenkalender in de gaten te houden. Verhuist u naar een historische bovenwoning? Dan is een verhuislift onmisbaar. Met onze 4 typen verhuisliften is er altijd één geschikt voor uw situatie.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

Bekijk alle tarieven
alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW
Gratis offerte

Van A tot Z verhuisd met onze klusservice

Voordat er verhuisd wordt moet er vaak nog veel gebeuren aan het nieuwe huis. Onze klusjesmannen helpen u graag met het leggen van een nieuwe vloer en het opknappen van uw muren. Ook voor kleinere klusjes zoals het vullen van gaatjes of het schoonmaken van uw nieuwe huisvesting zijn ze u graag van dienst.

Heeft u twee linkerhanden? Of moet u werken tijdens de verhuizing? Geen nood. Wij demonteren al uw meubels en zetten ze op hun nieuwe plek weer in elkaar. Wilt u graag een inbouwkast op maat? Onze meubelmaker informeert u graag over de mogelijkheden.

Na de verhuizing helpen wij u graag met het ophangen van lampen en schilderijen. Ook sluiten wij uw elektronica aan. Zo kunt u ’s avonds met een tevreden gevoel op de bank voor de tv ploffen.

Met spoed verhuizen in Den Bosch

Soms is het nodig om met spoed te verhuizen. Ook dan staat StudentVerhuizers voor u klaar. Wanneer u ons belt kunnen wij u meestal dezelfde middag of avond nog verhuizen.

Zijn wij niet beschikbaar? Dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk met verhuisbedrijven. U weet dus zeker dat u direct kunt verhuizen.

Wilt u weten wat een verhuizing naar Den Bosch u kost?

Vraag direct een gratis offerte aan. Binnen 12 uur heeft u antwoord.

Binnen 12 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 12 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Vraag uw gratis offerte aan