Betaalbare en compleet verhuisbedrijf in Den Bosch

Een verhuizing uitbesteden is een kostbare aangelegenheid. En helaas is dat niet voor iedereen een mogelijkheid. Heeft u een klein budget, maar wel behoefte aan professionele sjouwers voor uw zwaarste spullen? Dan is StudentVerhuizers de juiste verhuispartner voor u.

Het grootste deel van de kosten van een verhuisbedrijf bestaat uit de arbeidskosten.

Door te werken met een combinatie van professionele verhuizers en goedkopere studentenarbeid houden we deze kosten laag, en betaalt u dus minder voor uw verhuizing.

Onze ervaren verhuizers beschikken over alle relevante certificaten, waardoor de sjouwstudenten altijd de beste begeleiding krijgen en uw spullen met de grootste zorg behandeld worden. Op deze manier heeft u al een goedkope verhuizing vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

6 diensten voor een complete verhuisservice

Als grootste vestingstad van Nederland heeft Den Bosch een rijke historie. In de provinciehoofdstad zijn meerdere grote bedrijven en diverse scholen gevestigd. Het grote aanbod aan kunst en cultuur maakt Den Bosch een aantrekkelijke stad om te wonen, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee tijdens het verhuizen.

Ons verhuisbedrijf in Den Bosch biedt een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Wij pakken uw spullen snel en netjes in. Onze inpakexperts maken gebruik van de beste verhuismaterialen.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Zet de spierballen en het inzicht van onze verhuizers aan het werk. Wij verplaatsen snel en veilig uw zwaarste spullen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Maak gebruik van onze vloot verhuiswagens voor het vervoer van uw spullen. Van losse piano tot volledige inboedel, wij transporteren het.

klussen studentverhuizers

Klusjesman
Van het leggen van vloeren tot het vullen van gaatjes en het ophangen van schilderijen. Onze klusjesman staat klaar om uw huis af te werken.

verhuislift studentverhuizers

Verhuislift huren
In de smalle straatjes vol bovenwoningen van het centrum van Den Bosch is een verhuislift onmisbaar. Met 4 typen liften hebben we er altijd 1 voor uw situatie.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Opruimen, inpakken en afvoeren. Naar de opslag of de stort. Wij ontruimen snel en discreet uw pand en leveren het bezemschoon op.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Verhuizen naar het bruisende ‘s-Hertogenbosch

Verhuizen in een grote stad als Den Bosch betekent dat er rekening gehouden moet worden met de nodige regelgeving. In de drukte van een stad zijn er altijd wel werkzaamheden, zijn er autoluwe gebieden, of zijn er gewijzigde verkeersomstandigheden. Een goed verhuisbedrijf houdt in de planning rekening met al deze facetten en zorgt voor een plan B voor als er onvoorziene situaties plaatsvinden.

Door te werken met studenten uit Den Bosch en omgeving zijn we in staat om goed op de hoogte te blijven van bijzondere omstandigheden in de stad. U krijgt van ons een persoonlijk StudentVerhuizers contactpersoon, waarmee de hele verhuizing doorgesproken wordt. Uw input en een goede voorbereiding van onze kant zorgt vervolgens dat de verhuisdag efficiënt en zorgvuldig verloopt.

Het is belangrijk om voor een verhuizing goed uit te zoeken wat de regels zijn omtrent parkeren en laden en lossen. In de binnenstad is het daarnaast ook goed om de evenementenkalender in de gaten te houden. Verhuist u naar een historische bovenwoning? Dan is een verhuislift onmisbaar. Met onze verschillende typen verhuisliften is er altijd één geschikt voor uw situatie.

De specialisten van verhuisbedrijf Den Bosch maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Snel, veilig, en goedkoop verhuizen met professionele verhuismaterialen

Niets is zo vervelend als een doos die het begeeft op de trap of beschadigingen aan uw meubels omdat ze door een te smal trapgat moeten. Dit is natuurlijk zonde van uw spullen en zorgt voor oponthoud tijdens de verhuisdag. Het is dan ook belangrijk om gebruik te maken van professionele verhuismaterialen.

Onze inpakservice helpt u met het inpakken van uw dozen. Zij weten precies wat de draagkracht is van een doos en labelen de dozen, zodat alles direct op de goede plek gezet kan worden. Kwetsbare voorwerpen zoals servies, spiegels en schilderen worden verpakt met inpakpapier en noppenfolie voor optimale bescherming. Meubels beschermen wij met dekens en stretchfolie of noppenfolie.

Om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen zijn al onze verhuiswagens uitgerust met verhuisdekens, spanbanden en een gereedschapskist. Ook hebben onze verhuizers steekwagens en verhuishondjes bij zich voor het verplaatsen van zware spullen. Woont u op een bovenwoning? Dan is een verhuislift een uitkomst.

Lees meer over de inpakservice van verhuisbedrijf Den Bosch, of vraag direct een offerte aan.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Van A tot Z verhuisd met onze klusservice

Voordat er verhuisd wordt moet er vaak nog veel gebeuren aan het nieuwe huis. De klusjesmannen van verhuisbedrijf Den Bosch helpen u graag met het leggen van een nieuwe vloer en het opknappen van uw muren. Ook voor kleinere klusjes zoals het vullen van gaatjes of het schoonmaken van uw nieuwe huisvesting zijn ze u graag van dienst.

Heeft u twee linkerhanden? Of moet u werken tijdens de verhuizing? Geen nood. Wij demonteren al uw meubels en zetten ze op hun nieuwe plek weer in elkaar. Wilt u graag een inbouwkast op maat? Onze meubelmaker informeert u graag over de mogelijkheden.

Na de verhuizing helpen wij u graag met het ophangen van lampen en schilderijen. Ook sluiten wij uw elektronica aan. Zo kunt u ’s avonds met een tevreden gevoel op de bank voor de tv ploffen.

Het is belangrijk dat kluswerkzaamheden uitgevoerd worden met goed gereedschap. Om het beste resultaat te krijgen sturen wij onze klussers op pad met de beste apparatuur. Naast de gebruikelijke gereedschappen hebben onze klusjesmannen de beschikking over:

 • Hamerklopboor
 • Schuurapparaat
 • Bouwstofzuiger
 • Hogedrukreiniger
 • Freesmachine
 • Tafelcirkelzaag

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Goedkoop verhuizen met hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.