be

Seniorenverhuizing op maat? Wij ontzorgen!

Voor senioren is het proces van verhuizing vaak een stuk lastiger. Er komt meer stress bij kijken en vaak is de fysieke en mentale gezondheid ook een stuk minder. Hierdoor is het belangrijk om de verhuizing voor een senior goed voor te bereiden en in te plannen, zodat de fysieke aanpassingen zo klein mogelijk zijn en de stress zoveel mogelijk wegblijft. Studentverhuizers is gespecialiseerd in senioren verhuizingen en wij vertellen u er in dit artikel graag meer over.

Het specialisme van Studentverhuizers
Jaren terug is Studentverhuizers begonnen met verhuizingen. Wij zagen dat de consument moeite heeft met het regelen van alles wat er bij een verhuizing komt kijken. Om die reden zijn wij toendertijd in het diepe gesprongen. Wij zagen dat diverse doelgroepen behoefte hadden aan een verhuisbedrijf, maar dat iedere doelgroep ook weer andere specifieke wensen had.

Seniorenverhuizingen zijn voor ons altijd een prachtige manier geweest om ouderen te helpen in een lastige situatie. Het dragen van zware spullen, maar ook de complete organisatie van de verhuizing, wij aviseren hier graag over. Wij hebben ons in al die jaren gespecialiseerd in het verzorgen van de verhuizing van seniorenwoningen naar een nieuw woonadres of een bejaardentehuis.

Door directe communicatie tussen onze verhuis voorman en de bewoner en/of familielid van de bewoner laten wij de verhuizing zo soepel als mogelijk verlopen. Onze ervaring heeft ons geleerd hoe een seniorenverhuizing ten alle tijden zou moeten verlopen.

Van interesse naar fysieke afspraak
Via onze website neemt een geïnteresseerde contact met ons op. Wij luisteren aandachtig en leren de behoefte van diegene kennen. Op die manier begrijpen wij wat er precies nodig is. Iedere verhuizing is namelijk uniek.

Wanneer wij te horen krijgen dat het gaat om een seniorenverhuizing zullen wij gaan kijken wat er allemaal nodig is om de bewoner(s) zo volledig mogelijk te ontzorgen, indien dit nodig is.

Wij zorgen voor de verhuizing van alle zware- en minder zware spullen en plaatsen ze eventueel ook op de juiste plekken in de nieuwe woning. Zo kom je direct in je nieuwe thuis terecht.

Onze inpakservice kan er eventueel vooraf zelfs voor zorgen dat alle spullen ook netjes ingepakt worden, zodat ook hier geen stress door ontstaat. Onze verhuizers door hen met alle liefde!

Seniorenverhuizing van A tot Z
Zoals te lezen in bovenstaand artikel zorgt Studentverhuizers voor complete ontzorging. De verhuizing van een senior zorgt vaak al voor genoeg impact. Door onze ervaring en kennis proberen wij deze verhuizing zo simpel als mogelijk te laten verlopen. Wij denken graag mee en zoeken een passende oplossing. Gelukkig bereiken wij dat altijd!

Maar bovenal, wij houden rekening met persoonlijke situaties en passen onze werkwijze daarop aan. Tevens verzorgen wij de oplevering van de woning. Alles is mogelijk!

Op zoek naar een verhuisbedrijf dat meedenkt bij een senioren verhuizing en alles tot in de puntjes kan verzorgen? Studentverhuizers helpt graag!

Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest!

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant