be

Spoedverhuizing; zonder stress

Of dat mogelijk is? Ja hoor. Met de hulp van StudentVerhuizers zit jij binnen no-time zonder zorgen in jouw nieuwe woning of bedrijfspand. Een spoedverhuizing is vaak een stressvolle gebeurtenis, maar door het uit handen te geven aan onze ervaren verhuizers en klusjesmannen is het zo gepiept. Van de verhuizing zelf tot het opknappen van de nieuwe woning of het nieuwe bedrijfspand, StudentVerhuizers staat voor jullie klaar.


 

Waarom spoedverhuizen?Een spoedverhuizing kan verschillende redenen hebben, vaak moet er met spoed verhuisd worden door bijvoorbeeld een scheiding, plotseling overlijden van een familielid of door opzegging van tijdelijke huur. Denk hierbij aan anti-kraak woningen welke de laatste tijd onder jongeren ontzettend populair zijn. Voor een prikkie wonen in een huis of appartement wat te koop staat, wonen in een bedrijfspand wat afgebroken gaat worden of jouw woonkamer in een kerk. Je weet natuurlijk in dit geval van te voren dat wanneer jouw huur wordt opgezegd door de verhuurder je er binnen een maand uit moet, maar vaak zijn er ook minder voor de hand liggende redenen. Helaas is een spoedverhuizing vaak het gevolg van een negatieve gebeurtenis, bij een scheiding wil je graag zo snel mogelijk alles geregeld hebben terwijl je hoofd er totaal niet naar staat. En bij een plotseling overlijden van een naaste moet alles in discretie gebeuren, maar wel snel. Dit terwijl je een uitvaart moet regelen en wel iets anders aan je hoofd hebt.


 

Zelf verhuizen of met hulp?We kunnen ons goed voorstellen dat bij een spoedverhuizing vaak je budget het niet toelaat om ook nog eens verhuizers en een verhuiswagen te huren. Met hulp van familie en vrienden kun je al een heel eind komen, maar door de tijdsdruk kan een spoedverhuizing hierdoor dan ook erg stressvol zijn of worden. Daarom is het bij StudentVerhuizers ook mogelijk om alleen de verhuiswagen met/zonder chauffeur te huren. Daarnaast kun je ook voor een relatief goedkoop uurtarief verschillende verhuizers en klusjesmannen inhuren. Je kan hierdoor gebruik maken van onze professionele verhuismaterialen en de expertise en kennis van een ervaren verhuizer. Je maakt het hierdoor dus zo duur als jouw budget het toelaat en komt niet voor verrassingen te staan, doordat je van te voren met ons een duidelijk verhuisplan maakt.


 

ErvaringMet regelmaat krijgt StudentVerhuizers per mail en telefoon verzoeken of ze met spoed kunnen verhuizen. Vaak door een relatiebreuk of scheiding! Helaas komt dit vaker voor dan dat de bedoeling is, maar hebben StudentVerhuizers heeft hierdoor inmiddels wel de ruime ervaring opgebouwd. Het is namelijk niet gemakkelijk om te verhuizen in discretie. De verhuizing moet vaak uitgevoerd worden tussen bepaalde tijdstippen zonder dat de ex partner dit door heeft en de nieuwe woonlocatie te weten te komen. Hier houdt StudentVerhuizers natuurlijk rekening mee en we bieden graag een steuntje in de rug.


 Bij een spoedverhuizing kan StudentVerhuizers je vaak al dezelfde dag of de volgende dag van dienst zijn mits je woonachtig bent in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Randstad. Daarom kan je het beste telefonisch contact opnemen met de verhuismanager van StudentVerhuizers om een passend advies te ontvangen en een offerte voor je op te stellen. Zo kan de verhuizing direct in gang gezet worden! Vraag hier meer informatie aan of ontvang direct een passende offerte.

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant