Student en op zoek naar een stage?

Op zoek naar een stage? Stagemotor helpt je!

Je bent aangekomen op het moment in je studie dat je moet zoeken naar een stage. Het liefst een stage die erg leerzaam is, maar ook nog eens heel leuk. Maar hoe vind je precies zo’n stage die aansluit op je studie?

Stage

Tijdens je studie ben je vooral bezig met het instampen van theorieën en methoden om deze uiteindelijk te laten toetsen tijdens een examen. Ondertussen heb je al aardig wat kennis opgedaan en wordt het tijd om dit toe te gaan passen in de praktijk.
Deze praktijkervaring wordt ook wel een stage genoemd waar je, onder begeleiding van professionals, de fijne kneepjes van het vak gaat beoefenen binnen een bedrijf. Tijdens een stage wordt je behandeld als een waardige werknemer en klaar gestoomd voor de arbeidsmarkt.

Hoe doe je dit?

Stagemotor.nl biedt je een uitkomst als online vacaturebank waar nu maar liefst 1089 meeloopstages, onderzoeksstages en afstudeerstages op te vinden zijn. Deze doorlopende stages zijn te vinden in alle regio’s van het land en worden dagelijks aangevuld. Het gaat hierbij om stages op MBO, HBO en WO niveau. Stagemotor is van alle markten thuis dus.

Stagemotor is niet alleen handig in gebruik, maar ook heel makkelijk. Binnen twee minuten heb je een profiel aangemaakt en vindt je binnen no time alle stages met betrekking tot jouw studie in je mailbox! Hoe handig is dat? Je beschikt dan over een persoonlijke pagina waar je alle sollicitaties en uitnodigingen bij kan houden. Hou deze pagina goed up to date met een CV en een eventuele pasfoto, des te sneller zal je ook een stage vinden.

Stages vinden via Stagemotor kost dus weinig tijd en moeite. Piece of cake toch? Dus heb jij vandaag nog een stage- of afstudeerplek nodig? Klik dan hier, meld je aan en vul je profiel in. Zo ontvang jij altijd als eerste alle nieuwe stages en de beste afstudeeropdrachten in je mailbox!

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Titel

Ga naar de bovenkant