be

Het verhuizen van spullen kan voordelig met onze transportservice!

Omdat wij geloven dat het verhuizen niet altijd zo duur hoeft te zijn is het zaak om te kijken hoe het goedkoper kan. Je wilt niet een hele bus huren voor enkele objecten of een boedelbak inzetten en stressen over het rijden hiermee. Want ja, in geval van schade zijn deze kosten voor jouw rekening!

Verhuizen van je gehele inboedel of enkele spullen brengt al de nodige zorgen met zich mee, die je kunt voorkomen met de transportservice van Studentverhuizers. Deze service is ideaal om zo op gemakkelijke en effectieve wijze de verhuizing van enkele objecten te regelen in Nederland en Europa.

In deze blog wordt uitgelegd wat de transportservice is, wie deze kan inschakelen en waarom die ideaal is.

 

Transportservice?

Wat doe je als je maar enkele spullen wilt verhuizen maar niet een hele verhuizing wilt uitbesteden? En wat als je ook niet zelf kunt of wilt sjouwen met zware objecten, wat doe je dan? Precies, daar heeft Studentverhuizers over nagedacht en kwam zo met de transportservice.

Met deze service wordt transport door heel Nederland en/of Europa aangeboden voor een gunstig tarief. Ideaal voor als je bijvoorbeeld (tijdelijk) verhuisd naar het buitenland voor een stage of nieuwe job.

Maar ook voor zakelijke klanten biedt Studentverhuizers transportoplossingen op maat.

Dit is mogelijk door:

    • een modern en goed onderhouden wagenpark
    • ervaren personeel
    • contracten met verschillende online meubelzaken over de bezorging van meubelstukken

 

Dus is het bedrijf gevestigd in of in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht dan ben je ook als zakelijke klant bij StudentVerhuizers aan het juiste adres.

 

Hoe werkt de transportservice?

De transportservice is in te zetten vanaf €55,- per uur. Je ontvangt dan een verhuizer, een 20m3 verhuiswagen met laadklep en verhuismaterialen zoals rol- en beschermingsmaterialen. Weer een zorg minder om aan te denken.

Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere verhuizers in te schakelen, je betaalt dan €28 euro per uur per verhuizer extra. Zo kun jij je het zweet besparen en bied jij de Studentverhuizers een goede training. Mooie win-winsituatie toch?

De prijzen zijn exclusief btw. 

 

Aankoop net rond via Marktplaats of met meubelzaak en wat nu?

 

Je hebt net de deal gesloten met de Marktplaatsverkoper en geen transport middelen om de spullen direct op te halen of je hebt een aankoop gedaan bij een meubelzaak die niet bezorgd. Dit kan een probleem zijn maar niet bij Studentverhuizers.

Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en een ruim wagenpark kan Studentverhuizers je vaak nog dezelfde dag van dienst zijn. Zoek dus niet langer naar een voordelig transportbedrijf.

 

Waarom transportservice?

 

De transportservice van StudentVerhuizers is de betaalbare en kwalitatief hoogwaardige oplossing. Met slechts één telefoontje of mail ben je verwijderd van je transport. De service die voor zowel  particuliere als zakelijke klanten te gebruiken is maar ook in te zetten is wanneer je voor een bepaalde aankoop direct transport nodig hebt.

Kortom, aarzel niet want bij Studentverhuizers staat ze je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

 

 

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant