be

Verhuizen; van dorp naar de grote stad

Naar stad verhuizen

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun oude vertrouwde dorp te verlaten voor de grote stad. Dat betekent afscheid nemen van jouw lokale bakker en misschien wel het allerbelangrijkste; je moet vaarwel zeggen tegen de rust. Voor velen is dit een grote droom die binnenkort misschien wel werkelijkheid gaat worden, maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Ben jij er klaar voor, ook al vind je het toch nog een beetje spannend? Gezonde spanning is goed, maar stress is nergens voor nodig! Zie het als een nieuw begin. Wij helpen je graag op weg met deze handige tips.

Nieuwe gewoonten
Waar het voorheen doodnormaal was om wakker te worden van fluitende vogeltjes en de boer die zijn veld aan het omploegen was, word je nu wakker van het verkeer en de tientallen mensen die al op de fiets onderweg zijn naar het werk. Ook word je niet meer op iedere hoek van de straat begroet door bekenden uit de straat, de kassière van de supermarkt zal je niet meer bij naam noemen, maar ook dit heeft zijn voordelen. Sommigen vinden deze anonimiteit heerlijk en genieten van een nieuwe start in een grote stad. Natuurlijk heb je er bewust voor gekozen om het boerendorp te verlaten voor de big city en daar horen andere gewoonten bij.

Ga op zoek naar nieuwe hotspots!
Bij de grote stad horen hippe nieuwe hotspots, waar jij vroeger thuis werkte aan je bureau in de woonkamer kun jij nu heerlijk werken bij dat ene hippe koffietentje op de hoek waar wél wifi is! De grote stad zit vol nieuwe inspiratie, waardoor jij wellicht heel anders tegen dingen aan gaat kijken. Ga erop uit! Leer nieuwe mensen kennen en ga het avontuur aan.

Zeg vaarwel tegen je auto
Natuurlijk is wonen in de stad een stuk duurder dan in het dorp, maar met een beetje creativiteit kom je er wel. Laat je niet tegenhouden door jouw budget, er zijn namelijk genoeg oplossingen om die hoge huurprijzen te compenseren. Waar jij vroeger nooit vaarwel tegen jouw trouwe vierwieler zou zeggen, is het nu peanuts! Je hoeft namelijk nooit meer rennend naar de bus, die anders over een uur pas weer gaat naar jouw dorp als je hem mist. Nooit meer langs donkere veldwegen op je fietsje in de regen, maar vanaf nu kan jij overal naar toe met de tram of met de bus. Scheelt je zo weer makkelijk €200 per maand.

De verhuizing naar de grote stad
Oké. je gaat dus verhuizen van een huurwoning naar een appartementje van 50 vierkante meter op vier hoog. Maak jij je druk waar je al je spullen gaat laten en hoe deze überhaupt naar binnen komen? Overal is een oplossing voor! Schakel StudentVerhuizers in en wij helpen je van het inpakken van je spullen, tot de daadwerkelijke oplevering van je oude woning. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een praktische verhuislift te huren waarmee jij moeiteloos al jouw meubilair naar boven krijgt. Natuurlijk is het belangrijk dat je zelf eerst wel een strenge selectie maakt van spullen die mee MOETEN en mee MOGEN. Doe dit ruim van te voren, zodat je wellicht nog wat extra geld kan verdienen met het verkopen van de spullen, of je kan ze natuurlijk doneren aan een goed doel in de buurt of door StudentVerhuizers weg laten brengen naar de plaatselijke kringloopwinkel.

Kunnen wij jou helpen met een verhuizing naar de grote stad? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Naar stad verhuizen

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant