4 zakelijke verhuis- en transportdiensten

StudentVerhuizers helpt wekelijks kleine en grote bedrijven met verhuizen. Dit kan zowel een verhuizing zijn voor een bedrijf, als werkzaamheden voor bedrijven die bezig zijn met (bouw)projecten.

Voor zakelijke klanten hebben we vier verschillende verhuisdiensten:

  1. Bedrijfsverhuizingen
  2. Coördinatie en verhuizen bij appartementencomplexen
  3. Hulp bij bouwprojecten
  4. Transport voor winkels en webshops

Bedrijfsverhuizingen

Van het oude kantoor naar het nieuwe kantoor verhuizen kan een stressvolle periode zijn. U moet veel regelen, en soms ligt het werk zelfs helemaal stil.

StudentVerhuizers helpt met inpandige verhuizingen en verhuizingen naar nieuwe locaties. Ook een internationale verhuizing binnen de EU behoort tot de mogelijkheden.

We helpen met sjouwen, inpakken, transport, een verhuisliftservice, klussen, en ontruimen.

Coördinatie en verhuizen appartementencomplexen

Een verhuizing van 1 huishouden kan soms al een hele uitdaging zijn. Wat dacht u van het regelen van een verhuizing voor meerdere huishoudens? StudentVerhuizers helpt opdrachtgevers, aannemers, en makelaars van appartementencomplexen met grootschalige verhuizingen.

We zijn inzetbaar voor het coördineren van een project, maar ook voor het uitvoeren van de verhuizingen. Per tijdseenheid verhuizen we meerdere huishoudens tegelijk. Ook helpen we met het klaarmaken van appartementen. We voeren kluswerkzaamheden uit, of ondersteunen bij het bezem- of stofzuigschoon opleveren van appartementen.

Binnen 24 uur antwoord

Hulp bij bouwprojecten

Nieuwbouwprojecten hebben in de meeste gevallen een veelvoud aan goederen die geleverd moeten worden. Denk aan keukens, badkamers, en andere veelal grote objecten. StudentVerhuizers helpt bedrijven bij het aanleveren van deze goederen.

We ondersteunen ook bij bouwwerkzaamheden, zoals opruimen (puin weggooien), sjouwwerkzaamheden, en bouwmaterialen naar de juiste locaties brengen.

Binnen 24 uur antwoord

Transport voor winkels en webshops

Het bezorgen van mooie en waardevolle goederen zoals meubels, witgoed, en elektronica is niet altijd even makkelijk. De hoeveelheid retouren door beschadigingen bij postbezorgers zoals PostNL of DHL laat maar weer eens zien dat bezorging en meubeltransport een echt vak is.

StudentVerhuizers helpt fysieke winkels en webshops met het leveren van hun producten. Door onze ervaring als verhuisspecialist weten we precies hoe producten moeten worden ingepakt, en hoe je grote of zware producten het beste kan tillen en vervoeren. Ook hebben we de juiste kennis voor het vervoeren van kwetsbare producten zoals glazen tafels en kunst.

We voeren eenmalige opdrachten uit, maar zijn ook periodiek inzetbaar. In de meeste gevallen bezorgen we 1 of een paar keer per week de meubels, witgoed of andere objecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar een gratis offerte op maat.

Binnen 24 uur antwoord