be

Nieuwjaarsschoonmaak; lang leve goede voornemens!

Grote nieuwjaarsschoonmaak

De kerstboom mag de deur uit, de kerstaccessoires mogen weer op zolder opgeborgen worden en de verlichting mag van de buitenkant van het huis af. Tijd om onze goede voornemens na te leven en te beginnen aan een mini verhuizing en een grote schoonmaak. Tussen al het geweld van de feestdagen door kan bijna iedere woning namelijk wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Hierdoor kun je 2018 met een frisse start beginnen! Namens het hele team van StudentVerhuizers willen we jullie een spetterend nieuwjaar wensen.

 

Schuiven, schuiven, schuiven
Nu het plekje van de kerstboom weer vrij is, kan er geschoven worden met de meubels. Heb jij de kriebels te pakken? Probeer eens een toffe lamp of mooie plant op de plek van de kerstboom te zetten. Wil je het echt groots aanpakken? Een gehele nieuwe opstelling van de meubels geeft je het gevoel dat je weer een nieuwe woning hebt en een frisse start kan maken. Geef de bank een ander plekje of schuif die ene gave kast naar de andere kant van de woonkamer. Natuurlijk zijn hier wel een stel sterke spierballen voor nodig, aangezien je het nieuwe jaar niet met rug- en nekklachten wil beginnen. Begin dus vooral niet alleen aan de meubels te trekken, maar schakel tijdig hulp in. Dit kan zijn door vrienden en familie, maar natuurlijk staat StudentVerhuizers ook voor deze klusjes voor jullie klaar.

 

De grote schoonmaak
Na alle heerlijke kerstdiners, de oliebollen van oudejaarsavond en de nieuwjaarsbrunch kunnen we ons voorstellen dat er een overschot is aan eten in huis wat vaak niet meer opgegeten wordt. Vooral niet als een van je goede voornemens is om gezonder te gaan leven. Begin dus met het uitruimen van de koelkast en het op orde maken van je voorraadkast. Gooi weg wat je niet meer nodig hebt en bedenk van te voren of je het nog kan gebruiken. Als er producten zijn die bijvoorbeeld in blik zitten of lang houdbaar zijn kun je er voor kiezen deze naar de plaatselijke voedselbank te brengen, dan hebben de mensen die iets minder te besteden hebben ook een heerlijke maaltijd op tafel. Aangezien het in deze koude wintermaanden nog lekker fris is buiten, is het ook helemaal geen slecht idee om het overtollige ijs uit je diepvries te verwijderen en ook de koelkast eens te voorzien van een grondige schoonmaakbeurt. Je kan tenslotte alle producten gewoon even buiten in de tuin zetten! Maar geef ook de rest van je keukenapparatuur een poetsbeurt en vergeet vooral je magnetron en oven niet. Deze hebben natuurlijk overuren gedraaid de laatste weken.

 

Verhuizen in 2018
Staat er een nieuwe woning bovenaan jouw lijstje van goede voornemens? Dan moet er natuurlijk verhuisd worden. Belangrijk is dat je je hier ruim van te voren al op voorbereid. Begin spullen die je niet meer gebruikt te verkopen of weg te brengen naar de plaatselijke kringloopwinkel, zoek je kledingkast uit, duik in de speelkamer van jouw kleintjes en zo kun je ervoor zorgen dat je dadelijk geen uren kwijt bent aan het inpakken en verhuizen van spullen die je toch niet meer gebruikt. Ook dit hoort bij een grote schoonmaak (jammer genoeg).

Een nieuwe woning begint vaak met een nieuwe hypotheek, maar de volgende stap is natuurlijk een verhuizing. Hierbij kan je natuurlijk een helpende hand gebruiken. Niet alleen voor het transporter van jouw gehele inboedel en het huren van een verhuisbus, maar ook verhuislift en een verhuizer kan jouw verhuizing in 2018 een stuk soepeler laten verlopen. Ben je benieuwd naar wat StudentVerhuizers voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Grote nieuwjaarsschoonmaak

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant