be

Tips voor het inpakken van al je spullen bij de verhuizing

inpakken-en-verhuizen

We hebben op Studentverhuizers.nl al eerder geschreven over het belang van een verhuisplan. In het verhuisplan dien je natuurlijk ook aandacht te besteden aan het inpakken van al je spullen. Van kleine onderdelen tot zwaar meubulair. Hoe pak je dat eigenlijk aan?

Loos de overbodige spullen in huis
Na al die jaren in dezelfde woning heb je vaak een grote hoeveelheid spullen verzameld. Van kasten, tot speelgoed van de kinderen en onnodige spullen. Bij een verhuizing is het allereerst van groot belang dat je inventariseert welke spullen je wilt meenemen en welke weggegooid kunnen worden.
Zo voorkom je dat je nieuwe woning direct volgepropt staat met overbodige spullen en overal de ruimte al gevuld is. Het is natuurlijk ook erg fijn als je weer wat ruimte hebt voor nieuwe spullen.

Pak alles op de juiste manier in
Van schroeven tot grote kasten. Alles in huis moet op de juiste manier worden ingepakt en/of gedemonteerd. Door hier een plan van aanpak voor te maken weet je zeker dat alle spullen mee kunnen op de dag(en) van de verhuizing en voorkom je onnodige stress.


Zo is het belangrijk om krasgevoelige meubels te beschermen met stretchfolie en tape, bescherm product die breekbaar zijn en bescherm je bankstellen en matrassen met speciale beschermhoezen. Op deze manier voorkom je onnodige krassen, breuken en deuken en komen al je spullen veilig en heel aan op de plaats van bestemming.


Tevens dien je te kijken of grote meubels wel echt gedemonteerd dienen te worden. Het is zonde van je tijd als dit niet nodig bleek. Grote meubels kunnen zwaar zijn, maar onze specialisten zijn wel wat gewend. Mocht het makkelijk naar buiten te tillen zijn, niet té zwaar te zijn en in de verhuiswagen passen dan is het wellicht makkelijker om het niet te demonteren. Overleg dit vooraf wel met onze adviseur, zodat je op de verhuisdag niet voor verassingen zal staan.

Waardevolle spullen neem je zelf mee
Wij adviseren ten alle tijden om je waardevolle spullen, denk aan paspoorten, geld en sieraden, altijd zelf te verzamelen en verhuizen naar de nieuwe locatie. Het is nooit verstandig om deze waardevolle spullen te laten verhuizen door anderen. Hoewel het logisch lijkt zien wij nog regelmatig gebeuren dat zeer waardevolle spullen gewoon in de verhuisdozen worden gedaan zonder dat dit besproken is.

Slechts een deel van alle tips!
Deze 3 onderdelen zijn van groot belang in de verhuizing maar uiteraard komt er nog veel meer bij kijken. Het inpakken van al je spullen is in ieder geval een belangrijk en essentieel onderdeel die, indien goed voorbereid, vlekkeloos kan verlopen en veel stress voor je kan wegnemen.


In dit artikel krijg je nog meer tips. Volg sowieso onze blog om regelmatig tips, trends en nieuws op het gebied van verhuizen te ontvangen.

inpakken-en-verhuizen

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant