Dé klusjesman die alles kan, bestaat die wel?

De klusjesman

Jazeker! Je kent het wel, je bent eindelijk over verhuisd, maar er moeten nog talloze dingen gebeuren. De lampen moeten nog opgehangen, de schilderijen moeten nog tegen de muur, laminaat moet gelegd worden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vaak heb je in verband met je werk hier absoluut geen tijd voor en wordt het dus op de lange baan geschoven. Met als gevolg: kale muren, nog steeds enkele loshangende peertjes in het plafond en smeekbedes via Social Media of IEMAND verstand heeft van het leggen van laminaat. Daar hebben we bij StudentVerhuizers dé perfecte oplossing voor! Betaalbare studentklussers met ruime ervaring.

 

Wat doet een klusjesman?

 

Het begrip klusjesman is natuurlijk heel breed, we kennen allemaal wel een handige Harry die overal iets vanaf weet. Een klusjesman brengt vaak praktische oplossingen voor problemen rondom timmerwerk, schilderwerk, het leggen van vloeren, montagewerk, elektra, onderhoud en sanitair. Het is een vakman die veel oog heeft voor detail en jouw woning zowel van binnen, als buiten, netjes kan afwerken. Betrouwbaarheid en ervaring zijn hierbij belangrijke speerpunten voor een goede klusjesman.

 

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een klusjesman?

 

Veel mensen raken gefrustreerd tijdens een verhuizing, je moet aan talloze dingen tegelijk denken en dan nog niet te spreken over al het papierwerk wat er bij komt kijken. Het is vaak veel lastiger dan je denkt! Daarom kan een ervaren klusser de uitkomst bieden. Het scheelt veel tijd om het werk door een professionele klusjesman te laten doen, ze zijn vaak in no-time klaar en besparen je de onnodige stress en frustratie die vaak ergens bij komt kijken. Vaak zijn het namelijk de kleine dingen die blijven liggen, waar gewoonweg geen tijd voor is in het dagelijks leven. Je gaat werken, moet schoonmaken, eten koken, de kids van school halen en ergens wil je dan ook nog wat tijd vrij kunnen maken voor jezelf. Plus daarnaast weet je ook zeker dat iedere klus professioneel wordt afgerond. Of het nou gaat om het witten van een muurtje of het leggen van een vloer.

 

Wat zijn de voordelen van StudentVerhuizers?

 

StudentVerhuizers heeft natuurlijk, zoals de naam al zegt, veel verstand van verhuizingen en alles wat daarbij komt kijken. Daarom is het inhuren van een klusjesman via StudentVerhuizers ook vele malen effectiever dan lukraak gaan zoeken op het internet naar iemand uit de buurt. Bij StudentVerhuizers werken handige studentklussers met ruime ervaring in het vak. Daarnaast zijn we zeer helder en betaalbaar doordat we werken met studentkrachten welke streng geslecteerd zijn op vakmanschap, expertise en flexibele werkhouding. Voor onder andere boor- en timmerwerkzaamheden, schilderen, installeren van elektra en elektronica, behangen en behang verwijderen, het leggen van laminaat, schuurwerkzaamheden en meer kun je bij ons terecht. Eigenlijk is geen enkele klus niet mogelijk, de studentklussers zijn namelijk pas tevreden als jij het ook bent! Daarnaast beschikken de klussers ook over alle gereedschappen, zodat je dit niet ook nog eens zelf hoeft te regelen. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke package deals in combinatie met een verhuizing. Twee rechterhanden en nog betaalbaar ook!

 

Wat kost een klusjesman?

 

Dat een klusjesman absoluut niet duur hoeft te zijn weten velen nog niet. Vaak denken ze aan schikbarende uurtarieven en denken ‘ach, we doen het toch maar zelf’. Daarom houden we het bij StudentVerhuizers betaalbaar! Al vanaf €28 per uur (exclusief btw) wordt jouw loshangende peertje vervangen voor een prachtige industriële hanglamp én kunnen ook nog de behangresten van de muur verwijderd worden en voorzien worden van een nieuw kleurtje. Als dat geen koopje is;)!

Kortom, bij StudentVerhuizers zijn we van alle markten thuis. En niet geheel onbelangrijk; als je onze verschillende diensten combineert, worden de prijzen alleen nog maar aantrekkelijker. We horen je denken: ‘nóg goedkoper, dat kan toch niet?!’. Bij ons wel, kwaliteit boven kwantiteit en al jouw behoeftes worden met de grootste zorg afgewerkt. Neem contact op met een van onze specialisten voor een geheel vrijblijvende prijsopgave!

De klusjesman

Wij verhuizen u al vanaf

€179, -

excl BTW

Vraag direct een gratis offerte aan

Onze Diensten

Goedkope verhuisservice
Goedkoop transport
Goedkoop ontruimen
Goedkope klusser
Goedkope inpakservice
Goedkope verhuislift

Meer tips

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.

Titel

Ga naar de bovenkant