Bel ons op 0647176711

Werkwijze

Goed begonnen is half gewonnen.

werkwijze

Uw verhuizing kunt u van te voren zelf goed voorbereiden. Door alles zelf zoveel mogelijk verhuisklaar te maken kan de verhuizing nog vlotter verlopen.

Denk aan het demonteren van meubels, het dichtplakken van kastjes en de kleine spullen zoveel mogelijk in dozen stoppen.

Wij denken graag van A tot Z met u mee zodat u altijd zo goedkoop mogelijk uit bent. Bij vragen of suggesties voorzien onze verhuisspecialisten u graag van handige verhuistips en verhuisadvies. Bel voor informatie naar 085 2010951

1. Vraag een offerte aan

Door te klikken op de knop 'Vrijblijvende Offerte Aanvragen' kunt u zeer eenvoudig het offerteformulier invullen. Op basis van de door u verstrekte informatie stellen onze verhuisspecialisten vrijblijvend een offerte voor u op.

De offerte ontvangt u vaak nog dezelfde dag. In de offerte ziet u in één oogopslag hoeveel verhuizers en manuren er nodig zijn en hoe de totaalprijs is opgebouwd.

2. De verhuizing inplannen

Nadat u van ons de verhuisofferte heeft ontvangen, zult u verbaast zijn over onze scherpe tarieven. Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u dit altijd aangeven aan de verhuisspecialist. Bij akkoord kunt u ons bellen of mailen.

Vervolgens zal in overleg met u een datum en tijdstip worden geprikt om de verhuizing of klussen uit te voeren. Onze verhuisspecialist zal u per email een bevestiging sturen van de gemaakte afspraken. Uw verhuizing is nu gereserveerd en staat bij ons ingepland.

3. De dag van uw verhuizing

Op de dag van uw verhuizing zal de verhuisvoorman samen met u bespreken hoe de verhuizing aangepakt zal worden. U kunt er van op aan dat door de ruime ervaring de meest efficiënte manier van verhuizen zal worden toegepast.

Suggesties of eventuele voorkeuren kunt u vooraf of tijdens de verhuizing eenvoudig aan de verhuisvoorman doorgeven.

De verhuizing is pas klaar als alle spullen van uw inboedel de afgesproken bestemming hebben bereikt en u tevreden bent.

Uiteraard helpen wij u ook met montagewerkzaamheden van meubels of elektronica.

4. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

Om onze hoge kwaliteit te blijven waarborgen bellen wij onze klanten altijd na, of de verhuizing of klussen naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Mocht u feedback hebben, vernemen wij dit graag van u. Als groeiend bedrijf nemen wij alle feedback van onze klanten zeer serieus.

werkwijze studentverhuizers

Wist u dat wij naast een professionele verhuisservice ook een uitstekende klus service aanbieden. Wij helpen u graag met het opleverklaar maken van de oude woning en/of met het witten van een muurtje in de nieuwe woning.

WAT KOST MIJN VERHUIZING?
BINNEN 24 UUR ANTWOORD!

Top kwaliteit studentenverhuisservice

Klik op onderstaande foto voor meer impressies van onze verhuizingen

Impressies van verhuizingen

 • Uw verhuizing eenvoudig regelen
 • Eerlijk en helder verhuisadvies
 • Vakkundig verhuizers
 • Professionele verhuismaterialen

Klantenbeoordelingen

 • Edwin van den brinkKlaas en Sander hebben ons echt fantastisch geholpen. Twee containers leeggeruimd en alles op zijn plek in een huis met drie trappen, plus een hele lading parket naar de bovenste verdieping. Aardige gasten, sterk en snel. Zou iedereen moeten doen! Enorm bedankt. Super!
  Edwin van den brink
 • Samantha KamsteegVerhuizing super snel en netjes geregeld! Alles keurig achter gelaten. Meubels ook uit elkaar gehaald en in elkaar gezet. Top!! Zou het zeker aanraden aan anderen.
  Samantha Kamsteeg
 • Nynke van der VeenTOP verhuizers. vakkundig bereidwillig, werken netjes en hard. Ook nog eens heel vriendelijk. Ik raad het iedereen aan! Erwin en Mike, top mannen. Ongelooflijk, Ze deden alles ook rolgordijnen monteren, bed monteren. Bedankt
  Nynke van der Veen
Scroll to Top