Snel en voordelig verhuizen in Nijmegen

Als je gaat verhuizen wil je het liefst zo min mogelijk zelf hoeven doen, maar er tegelijkertijd ook niet te veel voor betalen. Dat is precies wat StudentVerhuizers levert. Een professionele verhuizing voor een lage prijs.

Door te werken met een combinatie van ervaren verhuizers en zelfopgeleide studenten houden we de kosten laag en de kwaliteit hoog. En door een slimme en efficiënte aanpak voeren we uw verhuizing snel uit.

Onze verhuisexperts plannen zowel zakelijke als particuliere verhuizingen in Nijmegen zorgvuldig in. Zo worden al uw spullen binnen 1 dag verhuisd.

Door ons complete aanbod van verhuisdiensten hoeft u maar met één partij in zee te gaan om uw verhuizing in of naar Nijmegen te regelen. En dat alles voor een zeer voordelig tarief. Verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland. En door de geschiedenis van meer dan 2000 jaar is er een heel gevarieerde architectuur. Geen probleem voor de ervaren verhuisexperts van StudentVerhuizers. Door een goede planning verhuist u al in Nijmegen en omstreken al vanaf €179,-.

We bieden een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Een verhuisservice met een slimmere aanpak

In Nijmegen verhuizen ieder jaar tussen de 10.000 en 15.000 mensen naar de stad, en een vergelijkbaar aantal uit de stad. Met zulke aantallen is het belangrijk dat een verhuisservice goed op de hoogte is en blijft van verkeerssituaties en regelgeving in de stad. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we het beste verhuizingen in grote steden moeten uitvoeren.

Onze specialisten weten waar de valkuilen zitten en hoe deze vakkundig omzeild kunnen worden. Het belangrijkste hierin is dat alles in samenspraak met u gebeurt. Het gaat tenslotte om uw verhuizing en portemonnee.

Zowel in het oude centrum als in de nieuwbouw die de afgelopen jaren in de stad is verschenen dient er goed gekeken te worden naar hoe de logistiek is, en hoe uw verhuizing daar het snelste in gepland kan worden. Maken we gebruik van een verhuislift? Hoeveel sjouwers en inpakkers hebben we nodig? Hebben we specialistisch meubeltransport nodig? Onze verhuisexperts adviseren hierin en maken vervolgens een offerte op maat

We maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Bespaar tijd en moeite door goed materiaal

Het goed verlopen van een verhuizing heeft, naast een goede planning, alles te maken met het gebruik van goede materialen.

Je kunt nog zo goed voorbereid zijn, maar als de bodem uit de verhuisdozen schiet blijft er van het beste plan niets meer over. En een steekwagen van een paar euro lijkt misschien een goed idee, maar als deze bij de eerste lading al doorzakt is er toch een probleem. Daarnaast zijn lichamelijke klachten bij gebruik van slechte materialen meer regel dan uitzondering.

Wij vinden het daarom belangrijk om gebruik te maken van professionele verhuismaterialen en gereedschappen. Hierdoor blijven uw spullen heel en de verhuizers  zonder blessures. En met onze inpakservice bent u ook nog eens verzekerd van de meest optimale manier van spullen gereed maken voor de verhuizing.

Wilt u het inpakken liever in eigen handen houden? Geen probleem. Onze verhuismaterialen zijn ook los verkrijgbaar. Stuur ons dan een bericht en informeer naar de mogelijkheden. En bij StudentVerhuizers hebben we een musthave lijstje gemaakt van professionele verhuisgereedschappen die tijdens een verhuizing absoluut niet mogen ontbreken.

Op de verhuisdag zelf zorgen we uiteraard dat er voldoende verhuisdekens, noppenfolie (bubbeltjesplastic), en spanbanden zijn, om het verhuizen van uw spullen zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Zakelijke verhuisservice in Nijmegen

Bedrijfsverhuizingen vereisen vanzelfsprekend een andere aanpak dan particuliere verhuizingen. Bij bedrijfsverhuizingen zijn er meer krachtenvelden die een rol spelen. Tijd is hier uiteraard een belangrijk onderdeel in, maar ook de praktische uitvoering van het verhuizen van het bedrijfsmateriaal. Voorraden die misschien wel bederfelijk zijn of servers die bedrijfskritische processen laten draaien en dus zo kort mogelijk buiten bedrijf kunnen zijn.

Studentverhuizers heeft speciaal voor zakelijke verhuizingen experts in dienst die gedurende het hele proces als vast contactpersoon fungeren. Deze expert neemt met u alle facetten van de verhuizing door. U krijgt een maatwerk advies op het gebied van inpakken (en uitpakken) en gezamenlijk wordt er een draaiboek opgesteld waarbij zowel de logistiek als de bedrijfsprocessen op elkaar afgestemd worden.

U bent zelf natuurlijk degene met het meeste verstand over uw bedrijf, dus we maken hier ook graag gebruik van. Dit gecombineerd met onze kennis en ervaring over verhuizen zorgt er voor dat Studentverhuizers al jarenlang een betrouwbare partner is op het gebied van zakelijke verhuizingen in de regio Nijmegen. Meer weten? Lees hier meer over onze zakelijke verhuis- en transportdiensten.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. Het uitbesteden van het zware werk zal u dan ook zeker ten goede komen.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.