Goedkope verhuizing in Zwolle

Het oosten van Nederland is een regio die de afgelopen jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. Mensen die de drukte en chaos van de Randstad willen inruilen voor de meer landelijke omgeving van Overijssel kiezen er steeds vaker om te verhuizen naar Zwolle.

Zelf verhuizen is naast een hoop fysiek werk ook nog eens een flinke mentale inspanning. StudentVerhuizers helpt met het plannen van de verhuizing, en zorgt dat u alles met een gerust hart uit handen kunt geven. Het enige dat u hoeft te doen is op onze handige checklist controleren of er nog aandachtspunten zijn die van tevoren nog afgehandeld moeten worden.

StudentVerhuizers is een alles-in-één verhuisbedrijf in Zwolle, waarbij uw volledige verhuizing van inpakken tot klussen geregeld wordt. En dat alles voor een zeer voordelig tarief. Verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Er is bij het uitbesteden van een verhuizing niets zo vervelend als voor ieder onderdeel een andere partij te moeten zoeken.  Uw sjouwhulpen en verhuisdozen bij bedrijf A, een verhuislift bij bedrijf B, en een aparte klusjesman om de laatste plinten te leggen en het oude huis netjes op te leveren.

StudentVerhuizers biedt een totaalpakket van verhuisdiensten in Zwolle, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Studentverhuizen is slim verhuizen

Het is bijna zo ver. U heeft een prachtig nieuwe woning in Zwolle bemachtigd, en bent nu druk bezig om de verhuizing te regelen. Echter, met alleen vrienden en familie is dat een vrijwel onmogelijke operatie. En een hoop verhuisbedrijven rekenen prijzen die een flinke deuk slaan in het verhuisbudget. De oplossing? De combinatie van ervaren verhuizers en zelfopgeleide verhuisstudenten van StudentVerhuizers.

Aan onze Academy krijgen alle studenten een combinatie van theoretisch examen en praktijklessen, onder begeleiding van volledig gediplomeerde en ervaren verhuisspecialisten. Deze specialisten zijn niet alleen opleiders, maar staan bij verhuizingen ook zelf met meubels en dozen in hun handen. En door periodieke bijscholingscursussen blijven zij altijd op de hoogte van de nieuwste regelgevingen en technieken. 

Iedere verhuizing staat altijd onder toezicht van een of meerdere ervaren teamleiders. Zij steken uiteraard ook zelf de handen flink uit de mouwen. De belangrijkste en meest waardevolle spullen worden ook altijd door de mensen met de meeste ervaring opgepakt. De verhuisploeg wordt aangevuld met studenten uit Zwolle zelf. Hierdoor is er altijd verhuiscapaciteit in de buurt en staan we 365 dagen per jaar voor u klaar, ook met spoed.

Het belangrijkste is natuurlijk het maken van een goede en efficiënte planning. Onze specialisten maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Snel en secuur kluswerk in Zwolle

We krijgen regelmatig de vraag of we rondom de verhuizing ook wat klusjes op kunnen knappen. Omdat een verhuizing altijd meer werk is dan verwacht en er altijd nog een aantal tijdrovende werkzaamheden blijven liggen. Geen enkel probleem bij StudentVerhuizers. Onze studenten zijn niet alleen sterke sjouwers, maar zetten net zo makkelijk hun handige klusjesmannen-pet op.

De klussers van Studentverhuizers zijn in te zetten voor:

 • Boor- en timmerwerk
 • Muur witten of schilderen
 • Behangen of behang verwijderen
 • Laminaat of pvc leggen
 • Schuurwerkzaamheden
 • Elektronica installeren
 • Lampen ophangen
 • Meubels (de)monteren

Staat uw klus er niet bij? Neem dan contact op met onze servicedesk en informeer naar de mogelijkheden. Zelfs als uw verzoek buiten onze expertise valt helpen we u graag met zoeken binnen ons netwerk van professionals. En heeft u zowel een verhuisbedrijf als klusbedrijf nodig? Wanneer u ons voor beide inzet, krijgt u 10% extra voordeel.

Meer weten over onze klusservice in Zwolle? Lees er hier meer over, of vraag direct een offerte aan.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Snel en discreet woning ontruimen in Zwolle

Een minder vrolijke, maar soms noodzakelijke situatie om een verhuisbedrijf in te schakelen is als er een woning of bedrijfspand ontruimd moet worden. De redenen hiervoor lopen uiteen van een overlijdensgeval, een scheiding, of een seniorenverhuizing tot een faillissement. Wat de oorzaak ook is, een ontruiming is altijd een beladen situatie en het is dan ook belangrijk dat het pand in kwestie snel, discreet en veilig wordt ontruimd.

Net als bij een normale verhuizing in Zwolle krijgt u altijd een contactpersoon toegewezen. Deze persoon overlegt de details van de ontruiming met u. Moeten er spullen bewaard blijven? Wordt alles afgevoerd of zijn er nog specifieke doelen voor huisraad of inventaris? Moet het pand betonkaal opgeleverd worden of blijven er vloeren liggen en lampen hangen? Moeten er nog kluswerkzaamheden uitgevoerd worden?

Onze specialisten weten wat er bij een ontruiming komt kijken en zullen u op gepaste wijze door het proces meenemen. We zetten alle gemaakte afspraken op papier, zodat u altijd terug kunt vinden wat er gaat gebeuren. Op de dag van de ontruiming zelf spreekt de voorman desgewenst alles nog een keer met u door, zodat eventuele last minute aanpassingen nog in de werkzaamheden meegenomen kunnen worden.

Met meerdere standplaatsen door het hele land zijn we 365 dagen per jaar snel inzetbaar voor ontruimingen in Zwolle, zelfs met spoed. En door onze schaalbare capaciteit is geen klus te groot. Meer weten? Lees hier meer over onze ontruimdiensten of vraag direct een offerte aan.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.