Goedkoop verhuizen in Hengelo met een slim verhuisbedrijf

Een complete verhuizing is een project dat mensen niet zomaar uit de mouw schudden. Er komt altijd meer bij kijken dan vooraf gedacht, en de tijdsplanning lijkt al vanaf het eerste moment niet meer te kloppen met wat er op papier staat.

Loopt u ook tegen obstakels aan bij het plannen van uw verhuizing? Geen zorgen. StudentVerhuizers helpt met de planning en uitvoering van zowel grote als kleine verhuizingen in Hengelo en omstreken. Door een jarenlange ervaring weten we precies wat de valkuilen zijn, en hoe deze het beste ontweken kunnen worden.

Onze beproefde werkwijze met ervaren verhuizers en handige studenten zorgt er voor dat iedere verhuizing binnen een dag geregeld is. En dat alles voor een zeer voordelig tarief. Goedkoop verhuizen in Hengelo kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Hengelo is een relatief jonge stad, en heeft pas in de 20e eeuw flinke groei doorgemaakt. En waar de vorige eeuw zich in steden vaak kenmerkte door veel hoogbouw is dit in Hengelo niet het geval. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de diversiteit aan bouwstijlen in de verschillende wijken van de stad

Door deze variatie is iedere verhuizing in Hengelo maatwerk. En de alles-in-één verhuisservice van StudentVerhuizers is meer dan geschikt om dit maatwerk te leveren.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Efficiënte werkwijze en lage kosten

Efficiënt en goedkoop verhuizen begint met het maken van een goed plan. Op het moment dat uw aanvraag bij ons binnenkomt gaat een van onze verhuisexperts hiermee aan de slag. Deze specialist neemt contact met u op en bespreekt alle ins en outs van het verhuistraject. Op deze manier maken we voor u een offerte die helemaal op maat is gesneden naar uw wensen en naar wat uw verhuizing nodig heeft.

Onze specialisten maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Als alles naar tevredenheid op papier staat wordt er een verhuisteam samengesteld. Dit team bestaat altijd uit minimaal één volledig gediplomeerd professional, aangevuld met zelfopgeleide verhuisstudenten. En deze studenten doen meer dan alleen dozen en meubels sjouwen. Ze zijn ook in te zetten als inpakservice, klusjesman, en (na aanvullende opleiding) zelfs als verhuislift-operator.

Door deze werkwijze garanderen we een verhuisservice met hoge kwaliteit, zonder daarbij het kostenplaatje de hoogte in te jagen. We werken daarnaast zoveel mogelijk met studenten uit de regio, die bekend zijn met de omgeving, en die snel ingezet kunnen worden voor uw goedkope verhuizing in of naar Hengelo.

Klusjesman inhuren voor bij uw verhuizing

Er zijn situaties die zo vaak voorkomen dat ze op enig moment uitgroeien tot een cliché. Dit maakt ze echter niet minder waar. Een veel gehoord  verhuisgerelateerd voorbeeld is:

“Oh, die plintjes doen we wel als alles af is, dat is voor nu even niet het belangrijkste”

We hoeven hier natuurlijk de uiteindelijke uitkomst van deze zin niet bij te vertellen. Maar wat als het cliché op een heel eenvoudige manier voorkomen kan worden?

StudentVerhuizers levert, naast de daadwerkelijke verhuizers, ook klussers om al dit soort openstaande klusjes voor u te doen. Onze mensen nemen professioneel gereedschap mee, en werken snel en zorgvuldig uw to-do lijstje weg. Denk hierbij aan openstaande klussen als:

 • Laminaat leggen
 • Plinten leggen
 • Installatie van elektronica
 • Schilderwerk
 • Verlichting ophangen

Meer weten? Lees hier meer over klusjesmannen inhuren of vraag direct een offerte aan voor een klusjesman in Hengelo.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Transporteur in Hengelo en omstreken

StudentVerhuizers is naast verhuisbedrijf ook een transportservice. Als u geen complete verhuizing heeft, maar slechts enkele objecten te vervoeren heeft kan dat namelijk veel eenvoudiger afgehandeld worden. Geen compleet verhuistraject, maar een eenvoudige bezorgdienst voor transport vanuit Hengelo voor zowel binnenlandse bestemmingen als internationale adressen binnen Europa.

Een bank gekocht bij een meubelzaak die geen (of een te dure) bezorgservice heeft? Geen probleem, we halen de bank op en zetten deze bij u op de goede plek in huis neer. Spullen verkocht op Marktplaats die bij de koper afgeleverd moeten worden? Ook hier draaien we onze hand niet voor om. De transportservice van StudentVerhuizers is aan te vragen tot 3 objecten en al vanaf €80,-.

Onze ervaring in transport beperkt zich niet tot particuliere zaken. StudentVerhuizers heeft met meerdere meubelzaken en webshops flexibele meubeltransport contracten. Hierbij wordt één of meerdere keren per week de bezorging van meubels naar de klant afgehandeld, al naar gelang er leveringen zijn. Door deze flexibiliteit houdt u altijd de controle over het kostenplaatje en maakt u gebruik van een betaalbare transportoplossing.

 

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.