StudentVerhuizers, een goedkoop verhuisbedrijf in Ede 

Zelf verhuizen of het laten doen. Dat is een vraag die bij een hoop mensen opkomt als ze hun oude huis gaan verlaten voor een nieuwe woning. Het kostenplaatje is daarbij vaak een doorslaggevend argument voor zelf doen. Dat is nu bij StudentVerhuizers niet meer nodig.

De combinatie van professionele verhuizers en zelfopgeleide verhuisstudenten zorgt voor een ideale mix van hoge kwaliteit en lage kosten. Onze studenten voeren het werk uit onder begeleiding van één of meerdere ervaren verhuizers, die allemaal in het bezit zijn van de juiste certificaten. En door de lagere arbeidskosten betaalt u minder en heeft u een goedkope verhuizing.

Al uw spullen zijn ook nog eens volledig verzekerd en worden binnen één dag verhuisd

Uw verhuizing van A tot Z bij ons uitbesteden betekent achterover zitten en niet te veel betalen. Ons verhuisbedrijf in Ede geeft antwoord op al uw vragen en levert een zorgeloze verhuizing.  Goedkoop verhuizen in Ede kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

De ideale verhuizing bestaat niet. Toch is het mogelijk om er door een goede voorbereiding heel dicht bij in de buurt te komen. Onze verhuisexperts bespreken met u de volledige verhuizing. Zo komen we samen tot een gericht overzicht van de benodigde mensen en materialen.

StudentVerhuizers biedt een totaalpakket van verhuisdiensten in Ede, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Studenten en verhuizers: de ideale mix

Ede is sinds het begin van deze eeuw een van de snelst groeiende kernen van de provincie Gelderland. Door stadsvernieuwing en de aanleg van nieuwe wijken is het aanzien van de stad enorm veranderd. Dit betekent dat een verhuisbedrijf in Ede zich ook flink moet heroriënteren als het gaat om de logistiek en ideale werkwijzen.

StudentVerhuizers werkt veelal met studenten uit de regio. Hierdoor hebben we snel de beschikking over kennis van veranderingen in bouwprojecten en verkeersomstandigheden. Bij een verhuisaanvraag uit Ede informeren we altijd bij onze studenten uit de stad en omgeving om zeker te zijn van de meest recente ontwikkelingen rondom het verhuisadres.

Het belangrijkste is natuurlijk het maken van een goede en efficiënte planning. Onze specialisten maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Door te werken met een vast contactpersoon voor uw verhuizing, en met behulp van een handige checklist, wordt een uitdaging in een handomdraai een efficiënt en gemakkelijk project. Wij doen vervolgens het zware werk, waardoor uw handen vrij blijven om uit te pakken en de housewarming in te plannen. 

StudentVerhuizers Inpakservice in Ede

Bij een verhuizing zit een ongeluk in een klein hoekje. Een verhuisdoos die iets te zwaar gevuld is of een meubelstuk dat tijdens het sjouwen in aanraking komt met een muur of deurpost en daardoor beschadigd raakt. Het kan de beste overkomen. Door extra aandacht te besteden aan het inpakken van uw spullen zorgen we ervoor dat de risico op zulke situaties tot een minimum verminderd wordt.

Het belangrijkste bij inpakken is dat er gebruik gemaakt wordt van de juiste materialen. Zorg voor sterke verhuisdozen en pak deze niet te zwaar in. Hergebruiken is natuurlijk altijd een goed idee, maar controleer dan wel eerst of de doos nog in goede staat is. Noteer op iedere doos wat de inhoud is en of deze breekbaar is. Door de dozen vervolgens te sorteren op kamer en deze te labelen wordt er ook nog eens op de meest efficiënte manier verhuisd.

Naast inpakken is het belangrijk dat het vervoeren van dozen en meubels op een goede manier gebeurt. Maak waar mogelijk gebruik van hulpmiddelen als steekwagens of verhuishondjes en belaad ook deze niet te zwaar. Voor grote en kwetsbare spullen is het verstandig om voldoende beschermmateriaal als bubbeltjesplastic of verhuisdekens te gebruiken. Zelfs als er dan dingen gaan schuiven zijn uw spullen minder kwetsbaar.

Voor meer gratis tips en trucs om goed in te pakken hebben we een handige lijst samengesteld. En laat u liever het inpakken aan ons over? Lees dan meer over de inpakservice van verhuisbedrijf Ede.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Een verhuislift is de kortste weg omhoog en omlaag

Het is een van de basis-aannames van de wiskunde. De kortste verbinding tussen twee punten is een rechte lijn. Dit gaat natuurlijk ook bij het verhuizen van spullen. Niemand maakt namelijk voor zijn plezier extra meters terwijl er een hoop gewicht of onhandig formaat meubels gesjouwd moet worden. En zo lang er gelijkvloers verhuisd wordt is dat geen enkel probleem. Echter, de meeste woningen hebben te maken met meerdere verdiepingen. Wat nu?

Het trapgat is eigenlijk altijd te smal of te steil om op een comfortabele manier spullen te tillen. En, in het geval van een flat, de lift is vaak te klein. Of nog erger, bezet, waardoor er constant gewacht moet worden tot de volgende lading er in gezet kan worden. Wij bieden een oplossing die zowel efficiënt als betaalbaar is. Een verhuislift om uw spullen langs de buitenkant van het pand rechtstreeks naar de juiste verdieping te verplaatsen.

Ons verhuisbedrijf in Ede heeft de beschikking over meerdere verhuisliften. Onze gediplomeerde lift-operators weten precies hoe zwaar de lift beladen kan worden en zorgen dus dat uw huisraad zo snel mogelijk, maar toch veilig getransporteerd wordt. Zonder sjouwblessures of beschadigingen aan uw spullen of woning. Makkelijk toch? Lees hier meer over onze verhuisliften of vraag direct een offerte aan.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Het inschakelen van ons verhuisbedrijf in Ede betekent voor u:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze verhuizers in opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.