Een verhuisbedrijf in Enschede met hoge kwaliteit en lage prijzen

Enschede is de grootste stad van Overijssel. En is daarmee in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een levendig en bedrijvig regiocentrum. De groei in horeca, festivals, werkgelegenheid, en bezienswaardigheden maakt dat de stad een gewilde plek is om naartoe te verhuizen.

Door te werken met een professioneel verhuisbedrijf kiest u voor gemak. Geen spierpijn door het tillen van zware meubels, alle sjouwhulp wordt geregeld, en al uw spullen zijn verzekerd. Verhuisbedrijf Enschede zorgt door een combinatie van ervaren verhuizers en handige studenten ook nog eens dat het kostenplaatje laag blijft.

Verhuizen met StudentVerhuizers betekent dat er een persoonlijk verhuisexpert tot uw beschikking staat. We helpen met al uw vragen en leveren een zorgeloze verhuizing.  En goedkoop verhuizen in Enschede kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Een verhuizing uitbesteden is vaak een flinke uitgave. Zeker als er ook nog eens klussers, goede inpakmaterialen, en specialistische transportmaterialen als steekwagens of verhuishondjes geregeld moeten worden.

Ons verhuisbedrijf in Enschede biedt een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Waarom gebruik maken van een verhuisbedrijf in Enschede

Enschede is een stad die zich door de eeuwen heen meerdere malen opnieuw heeft uitgevonden. Waar de stad van origine een agrarische nederzetting was heeft het zich opgewerkt tot een belangrijk textielcentrum, en vervolgens tot een echte dienstenstad. Hierdoor is de bebouwing van de stad tot op de dag van vandaag enorm gevarieerd. Dit maakt verhuizen in Enschede bijzonder leuk, maar ook uitdagend.

Door de verschillende soorten woningen en bijbehorende logistiek is het belangrijk dat een verhuizing goed gepland wordt. Ons verhuisbedrijf heeft door de jaren heen al vele verhuizingen in Enschede uit mogen voeren en is, mede door de inzet van lokale verhuisstudenten, altijd goed op de hoogte van de logistieke situatie in de stad.

Het belangrijkste bij goedkoop verhuizen is natuurlijk het maken van een goede en efficiënte planning. Onze specialisten maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Door te werken met een vast contactpersoon voor uw verhuizing, en met behulp van een handige checklist, wordt een uitdaging in een handomdraai een efficiënt en gemakkelijk project. Wij doen vervolgens het zware werk, waardoor uw handen vrij blijven om uit te pakken en de housewarming in te plannen. 

StudentVerhuizers Inpakservice in Enschede

Een van de belangrijkste onderdelen van een geslaagde verhuizing is zorgen dat de spullen goed ingepakt worden. Hoe vaak gebeurt het niet dat er een stapel boeken in een hergebruikte doos gaat, en vervolgens de bodem doorzakt. Breekbare en waardevolle spullen die niet goed beschermd worden en daardoor beschadigd of zelfs stuk gaan. StudentVerhuizers maakt uitsluitend gebruik van professionele inpakmaterialen en zorgt voor voldoende verhuisdekens en andere beschermmaterialen tijdens de verhuizing.

Bent u niet zeker van de juiste manier van spullen inpakken? Of heeft u er simpelweg geen tijd voor om dit te doen? Maak dan gebruik van onze inpakservice. Onze experts weten precies hoe zwaar een doos mag zijn en wat de meest efficiënte manier is om beschermfolie te gebruiken. Door uw spullen op de juiste manier in te pakken garanderen we dat de verhuizing sneller en veiliger uitgevoerd wordt.

Wilt u liever zelf inpakken, maar wel gebruik maken van onze inpakmaterialen? Geen probleem. Neem dan contact op met de servicedesk van ons verhuisbedrijf in Enschede en informeer naar de mogelijkheden. En om alsnog een handje toe te steken hebben we natuurlijk ook een aantal gratis tips en trucs om het inpakken nog soepeler te laten verlopen.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Goedkoop verhuizen in Enschede op hoog niveau

Natuurlijk bedoelen we hier, naast ons streven naar de hoogste kwaliteit, ook het verhuizen van en naar hogere verdiepingen. Een verhuizing waar alles gelijkvloers blijft gebeurt namelijk maar zelden. In vrijwel alle gevallen moeten er spullen verplaatst worden naar een andere verdieping, en dat is niet altijd even eenvoudig.

We kennen allemaal de moeilijke bochten waarin we ons moeten wringen als er een bed, kast, of wasmachine naar een bovenverdieping gesjouwd moet worden. Het gewicht is al een uitdaging op zich, maar het smalle trapgat helpt ook zeker niet mee om alles soepel te laten verlopen. Wat als er een eenvoudiger manier was om dit klusje te klaren?

Verhuisbedrijf Enschede heeft de beschikking over meerdere verhuisliften. We verplaatsen uw spullen dan via de buitenkant van het pand, zonder sjouwen of draaien en steken, direct naar de goede verdieping. Onze gediplomeerde liftbedienden zorgen dat uw spullen veilig op de lift geplaatst worden en via de kortste weg omhoog of omlaag getransporteerd worden. Zonder sjouwblessures of beschadigingen aan uw spullen of woning. Makkelijk toch? Lees hier meer over onze verhuisliften of vraag direct een offerte aan.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.