Goedkoop en efficiënt verhuizen in Zoetermeer

Zoetermeer is de derde stad van de provincie Zuid-Holland en een snelgroeiende gemeente. Voor veel mensen is het dan ook een aantrekkelijke plek om te wonen.

StudentVerhuizers heeft een jarenlange ervaring met verhuizingen in Zoetermeer en kan deze op een efficiënte en dus goedkope manier uitvoeren.

Onnodige en verborgen kosten zorgen vaak voor een hoge rekening. Uw verhuizing wordt door ons op maat voor u berekend. U betaalt dus alleen voor verhuisdiensten en materialen die u écht nodig heeft.

StudentVerhuizers is 365 dagen per jaar inzetbaar, ook met spoed. Daarnaast is onze verhuisservice uit te breiden met inpakkers, klussers, of zelfs met een verhuislift. En dat alles voor een zeer voordelig tarief. Verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Als onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag is Zoetermeer een stad die de afgelopen 50 jaar een enorme groei heeft doorgemaakt. Doordat de grote steden in deze regio tegen een woningtekort aan liepen werd het voor veel mensen aantrekkelijk om naar Zoetermeer te verhuizen.

We bieden een totaalpakket van verhuisdiensten in Zoetermeer, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Verhuisexperts en studenten, een perfect recept

Verhuizen is duur. Net als in de rest van de maatschappij gaan alle prijzen eerder omhoog dan omlaag. Daarom werkt StudentVerhuizers op een manier die kwaliteit garandeert, maar de verhuiskosten laag houdt. Hoe dat kan? Daar doen we absoluut niet geheimzinnig over. 

Iedere verhuizing wordt begeleid door één (of meerdere) ervaren verhuisspecialisten. Als aanvulling op het team maken we vervolgens gebruik van zelfopgeleide studenten. Deze enthousiaste en sterke sjouwhulpen, inpakkers, en klussers komen uit Zoetermeer en omstreken. Ze kennen daardoor de stad op hun duimpje, en zijn op korte termijn inzetbaar. Hierdoor zijn we in staat om op korte termijn zowel grote als kleine verhuizingen uit te voeren.

Door de combinatie van verhuisexperts en studenten blijven de arbeidskosten laag. Daarnaast zorgen we ook dat er geen onnodige kosten gerekend worden. Dus u betaalt niet voor een verhuisverzekering met een veel te hoge dekkingswaarde. Of voor een enorme hoeveelheid “gratis” verhuisdozen die niet op de factuur staan, maar wel verwerkt worden in de totaalprijs. Onze facturen zijn volledig transparant, en betaalt dus geen verborgen kosten.

Het belangrijkste is natuurlijk het maken van een goede en efficiënte planning. Onze specialisten maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Verhuislift huren in Zoetermeer

Zoetermeer is sinds de jaren 60 van de vorige eeuw gegroeid van 6.500 inwoners naar ruim 125.000 in 2020. En deze groei lijkt nog niet over. Er zullen de komende jaren nog minimaal 16.000 nieuwe woningen gebouwd moeten worden om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.

Aangezien de ruimte om de stad heen beperkt is zal het grootste gedeelte van de nieuwbouw de hoogte in gaan. Vanzelfsprekend betekent dat ook een andere aanpak voor de verhuizingen die in hoogbouw plaatsvinden. Lang niet alle woontorens, zowel oude als nieuwe, zijn voorzien van ruime liften of trappenhuizen. Daarnaast levert sjouwen over meerdere verdiepingen sneller fysieke klachten op.

De oplossing? Door een verhuislift te huren kunnen uw spullen op een veilige manier de hoogte in verhuisd worden. Geen gedraai over trappenhuizen of telkens wachten tot er een lift in het gebouw vrij is, maar gewoon langs de buitenkant van het gebouw. Dit is ook nog eens de kortste route van de verhuiswagen naar uw woning, dus naast gemakkelijk werkt dit ook nog eens enorm efficiënt.

Onze ervaren verhuizers beladen en bedienen de verhuislift, zodat u alleen maar hoeft toe te kijken. Wij zorgen voor de rest. Wilt u meer weten? Lees meer over onze verhuisliftservice in Zoetermeer, of vraag direct een offerte aan.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Zakelijke verhuisservice in Zoetermeer

Zoetermeer is niet alleen een snelgroeiende woongemeente, ook zakelijk is de stad door de jaren heen enorm groot geworden. Door de strategische ligging aan de A12 autosnelweg, en de nabijheid van Den Haag en Rotterdam is het voor veel bedrijven een interessante locatie om zich te vestigen. Logischerwijs betekent dit ook een vraag naar zakelijke verhuis- en transportdiensten.

Waar onze tarieven voor particulieren altijd zeer voordelig zijn geldt dat natuurlijk ook voor onze zakelijke afspraken. Wel zo eerlijk. U krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon, die tot in detail uw verhuizing of transport met u bespreekt. Door goed te overleggen brengen we in kaart wat u nodig heeft en stemmen we daar onze offerte op af. Alles is dus maatwerk, waardoor u nooit te veel betaalt.

Heeft u een meubelwinkel of webshop? En bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw producten af kan leveren bij de klant? Neem dan eens contact op met onze servicedesk. We zijn inzetbaar voor eenmalig transport, maar bieden daarnaast ook flexibele meubeltransport contracten voor periodieke inzet. Het is een efficiënte en betaalbare transportoplossing.

Door onze standplaats in Den Haag zijn we 365 dagen per jaar snel inzetbaar voor zakelijke verhuizingen en transportdiensten in Zoetermeer, zelfs met spoed. En door onze schaalbare capaciteit is geen klus te groot. Meer weten? Lees hier meer over onze zakelijke verhuis- en transportdiensten.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.