Verhuizen met een goedkoop verhuisbedrijf in Leeuwarden

Verhuizen is voor veel mensen spannend. Een nieuw huis, een nieuwe buurt, soms zelfs een hele nieuwe stad. En de hele planning die er bij een verhuizing komt kijken levert een overvolle agenda op. 

De oplossing? Het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. StudentVerhuizers heeft jarenlange ervaring in het plannen en uitvoeren van verhuizingen in Leeuwarden en omstreken en voert daardoor uw verhuizing efficiënt en goedkoop uit.

Onze experts maken met behulp van uw input een verhuisplan op maat. Wij doen vervolgens al het zware werk, en u alleen de leuke dingen.

Door onze combinatie van ervaren verhuizers en lokale studenten zijn we altijd snel inzetbaar. En dat alles voor een zeer voordelig tarief. Goedkoop verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een compleet verhuisbedrijf

Leeuwarden is een van de oudste steden van Noord-Nederland. Het heeft dan ook door de jaren heen verschillende bouwstijlen meegemaakt. Dit is duidelijk te zien in het contrast tussen het oude stadscentrum en de nieuwe en vernieuwde stadswijken. Dit betekent dus ook dat voor iedere verhuizing een ander pakket aan verhuismaterialen en transportmiddelen nodig is.

We bieden dan ook een totaalassortiment aan verhuisdiensten. Hierdoor is iedere verhuizing maatwerk, maar blijven de kosten binnen de perken.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Vakkundig en voordelig

Een verhuizing is altijd het werk van een team. Vele handen maken immers licht werk. Een heel team met alleen maar ervaren en gediplomeerde verhuizers betekent echter ook dat het kostenplaatje flink hoog wordt. Onze verhuisteams worden daarom, naast één of meer experts als teamleider, altijd aangevuld met zelfopgeleide verhuisstudenten.

Studenten die bij ons willen komen werken zijn bekend in Leeuwarden, en worden daarnaast streng geselecteerd op hun enthousiasme en leergierigheid. Ze volgen een traject van meerdere praktijklessen en doen daarnaast een theorie-examen. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van hun opleiding, en daarmee de professionaliteit van uw goedkope verhuizing.  

Ons verhuisbedrijf in Leeuwarden werkt met studenten uit de hele regio. Zo zijn we in staat om snel een verhuisteam samen te stellen voor verhuizingen van iedere grootte. En mochten er op het laatste moment nog extra sjouwhulpen nodig zijn? Dan is dat ook met één telefoontje geregeld. Door deze werkwijze is StudentVerhuizers 365 dagen per jaar inzetbaar, ook voor spoedgevallen.

Onze specialisten maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Bedrijfsverhuizing in Leeuwarden

Een zakelijke verhuizing is een flinke operatie, waarbij gebalanceerd wordt in het spanningsveld tussen het bedrijf verplaatsen en het bedrijf zoveel mogelijk door laten draaien.

Leeuwarden heeft verspreid over de stad drie grote industrieterreinen en meerdere kantoorcomplexen voor grote dienstverlenende ondernemingen. Er zal dus goed gekeken worden naar de logistieke situatie die voor uw bedrijfsverhuizing van toepassing is. StudentVerhuizers houdt hierbij altijd rekening met uw wensen, zodat de verhuizing soepel en zorgeloos verloopt.

Om dit te bewerkstelligen krijgt u altijd een eigen contactpersoon. Een specialist die het complete verhuistraject met u plant en in kaart brengt welke mensen, materialen, en transportmiddelen er nodig zijn om uw zakelijke verhuizing in Leeuwarden uit te voeren. Daarnaast wordt gekeken naar de meest praktische invulling waarbij uw bedrijfsvoering zo min mogelijk onder de verhuizing te lijden heeft.

Heeft u een meubelwinkel of webshop in Leeuwarden en bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare transporteur? Neem dan contact met ons kantoor op voor een gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte. We voeren eenmalige opdrachten uit, maar zijn ook periodiek inzetbaar. Onze verhuisspecialisten bespreken graag met u de mogelijkheden.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

Goedkoop verhuizen binnen 1 dag, ook met spoed

StudentVerhuizers is een verhuisbedrijf dat in Leeuwarden bekend staat om de schaalbaarheid. We hebben door een grote groep verhuisstudenten in opleiding altijd de beschikking over voldoende mensen, die vanzelfsprekend ook in de avonden en weekenden breed inzetbaar zijn. Zelfs op zon- en feestdagen is het geen enkel probleem om een verhuisteam op de been te brengen dat uw verhuizing tot in de puntjes verzorgt.

We zijn flexibel, omdat onze verhuiswagens op meerdere standplaatsen door het land staan. We zijn op alle locaties voorzien van  de benodigde transportmiddelen, en indien nodig over verhuisliften om de hoogte in te werken. Door onze ervaring kennen we als geen ander de regels en voorschriften die gelden voor verhuizen in de bebouwde kom, zelfs als het gaat om een autoluwe binnenstad als in Leeuwarden.

Haast bij een verhuizing?

Geen probleem! Tenslotte is niet alles in het leven altijd even goed te plannen. Neem contact op met onze specialisten en maak gelijk een afspraak voor uw goedkope verhuizing. Ons handige online aanvraagformulier is binnen enkele minuten in te vullen, en we reageren altijd binnen 24 uur. Bij ernstige spoed zijn we uiteraard ook gewoon per telefoon te bereiken.

Daarom Studentverhuizers

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. We nemen u daarom graag het zware werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de leuke dingen van een verhuizing.

Bij verhuisbedrijf Leeuwarden werken we bij iedere klus met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. We vullen ons verhuisteam aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Goedkoop verhuizen in Leeuwarden met hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.