Goedkope alles-in-één-verhuisservice in Arnhem  

Een verhuizing organiseren is een heleboel werk. Zou het niet enorm prettig zijn als er een partij is die orde schept in de chaos en u de complete drukte van een verhuizing uit handen neemt?

Door te werken met een professioneel verhuisbedrijf bent u er van verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Onze inpakkers helpen met het veilig en efficiënt inpakken van de spullen in het oude huis.

Sterke en zorgvuldige sjouwhulpen zetten vervolgens alles in de verhuiswagen en brengen het op het nieuwe adres naar de juiste plek. Allemaal zonder stress voor u.

Door het inzetten van ervaren verhuizers, aangevuld met handige studenten, voert Studentverhuizers voor een zeer voordelig tarief uw verhuizing in Arnhem uit. Verhuizen kan al vanaf €179!

Binnen 24 uur in uw mailbox

StudentVerhuizers

prijs-studentverhuizers-usp
Scherpe prijs door een slimme aanpak
alle verhuisdienten onder 1 dak
Alle verhuisdiensten onder 1 dak
gekeurde verhuiswagens studenten verhuizers
Gekeurde wagens en verhuisliften
professionele verhuismaterialen
Professionele verhuismaterialen
bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen
Voor particulieren en zakelijke klanten
binnen 1 dag verhuisd
Binnen 1 dag verhuisd in Nederland en België

7 diensten voor een complete verhuisservice

Arnhem is een grote stad, maar dat betekent niet dat een verhuizing meteen een hoop geld hoeft te kosten. Zo kun je met Studentverhuizers al verhuizen in Arnhem en omstreken vanaf €179,-.

We bieden een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen. Dit maakt de hele verhuizing efficiënter, en dus goedkoper.

In onze complete verhuisservice bieden we:

inpakken studentverhuizers

Inpakservice
Alles wordt op een veilige en ordelijke manier ingepakt. En door het labelen van de spullen weten we direct waar alles in het nieuwe huis geplaatst mag worden.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Sjouwhulp
Het is niet meer nodig om uw eigen spieren te belasten. Onze sterke en professionele verhuizers sjouwen al uw spullen van en naar de verhuiswagen.

niwo-studentverhuizers-usp

Transport
Heeft u maar enkele objecten te verhuizen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Van een piano verhuizen tot een bankstel ophalen bij de Ikea, Studentverhuizers staat voor u klaar.

klussen studentverhuizers

Klushulp
Zijn er nog muren te witten, plankjes op te hangen, of vloeren te leggen? Laat het ons weten en we zorgen voor de benodigde mensen en materialen.

inpakken studentverhuizers

Professionele verhuismaterialen
Of het nu gaat om steekwagens, of zelfs om een complete verhuislift, Studentverhuizers beschikt over de hulpmiddelen om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

ontruimen studentverhuizers

Ontruimen
Het oude huis dient opgeleverd te worden en vanzelfsprekend zit u met de gedachten al in uw nieuwe stek. Geen zorgen, we zorgen dat uw oude woning leeg en schoon is.

verhuislift huren studentverhuizers diensten
sjouwhulp studenten verhuisservice
inpakservice studenten verhuisbedrijf

Efficiënt verhuizen door een slimmere aanpak

Het voordeel van een verhuisbedrijf dat meerdere verhuisdiensten biedt is dat het een stuk eenvoudiger wordt om alles te plannen.

Ook al is een verhuizing een ingewikkelde operatie, onze specialisten weten waar de valkuilen zitten en hoe deze vakkundig omzeild kunnen worden. Het belangrijkste hierin is ruimschoots de tijd nemen. Want, zoals iedereen weet, haastige spoed is zelden goed.

Zoals in alle grote steden is het ook in Arnhem belangrijk om de volledige logistiek van een verhuizing goed te bestuderen. Wat zijn de slimste rijroutes en hoe is de ruimte in de straat? Is er misschien een verhuislift nodig, en hoeveel sjouwhulpen moeten er ingezet worden? Onze verhuisexperts adviseren hierin en maken vervolgens een offerte op maat

We maken bij het inschatten van uw aanvraag en samenstellen van uw offerte gebruik van een aantal methodes:

 • Online offerteformulier op de website
 • Telefonische intake met gerichte vragen
 • Een bezoek op de oude en nieuwe locatie (optioneel)
 • De door u gestuurde foto’s en informatie via onze eigen app (optioneel)
 • Informatie via Funda
 • Google streetview

Meer dan alleen verhuizers

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan alleen maar het versjouwen van meubels en dozen. Het oude huis moet netjes opgeleverd worden, en er zitten nog wat gaten in de muur die even dichtgesmeerd moeten worden. In het nieuwe huis moet er nog een vloer gelegd worden en heeft de tuin een snoeibeurt nodig. Maar waar gaat u de tijd vandaan halen, met alle drukte die het verhuizen al met zich meebrengt?

Ook hier bieden we ondersteuning. Onze handige klussers in Arnhem en omstreken zijn 365 dagen per jaar beschikbaar. En net als bij verhuizingen werken we altijd met een of meerdere ervaren klussers, aangevuld met zelfopgeleide klus-studenten. Op deze manier bent u verzekerd van vakwerk, en ook nog eens van een lage prijs!

Alle ervaren verhuizers en klussers zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Daarnaast blijven zij zich continue doorontwikkelen met nieuwe cursussen en opleidingen. Ze zijn op de hoogte van ontwikkelingen in veilligheid en regelgeving, maar ook in technieken en verhuismaterialen. Hierdoor zorgen we ook dat onze studenten de best mogelijke opleiding krijgen in het verhuizersvak.

Tarieven

Een verhuizing hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

alle verhuisdienten onder 1 dak

Verhuizen

Complete verhuizing

Verhuizer per uur
(Minimale afname van 3 uur)
€28,-
Verhuiswagen 4 uur€95,-
Verhuiswagen 8 uur€125,-
(Prijzen zijn exclusief btw.)
In te zetten voor particuliere verhuizingen, zakelijk verhuizen, seniorenverhuizing, losse inpakhulp en sjouwhulp. Losse verhuizers vanaf 3 uur.
vanaf
€179,-
excl BTW

365 dagen per jaar verhuizen, ook met spoed

Verhuizen is in de regel geen impulsieve beslissing. Er dient een hoop voorbereid te worden. Dat begint al met het uitkiezen van de verhuisdag zelf. Want zijn er op die dag wel genoeg mensen bij elkaar te verzamelen om te helpen? Moeten er vrije dagen opgenomen worden? Hoe zit dat met het huren van een verhuiswagen?

Kies daarom voor een verhuisservice die met u meedenkt. Studentverhuizers is 365 dagen per jaar beschikbaar, ook op ongebruikelijke tijden. En voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen in Arnhem en omstreken. Onze experts nemen de planning met u door en zorgen dat de verhuizing plaatsvindt op het moment dat het u uitkomt. U huurt tenslotte een verhuisbedrijf in om het uzelf makkelijker te maken, en wij werken daar graag aan mee.

Uiteraard valt niet alles in het leven in te plannen. Het kan gebeuren dat u met haast een verhuizing moet plannen, of dat er met spoed een woning of bedrijfsruimte ontruimd moet worden. Geen nood! Studentverhuizers denkt ook hier met u mee en kan vaak al binnen een dag voor u aan de slag. En uiteraard voor ons voordelige tarief, vanaf €179,-!

Daarom Studentverhuizers Arnhem

U gaat een leuke, maar ook spannende en vooral drukke periode tegemoet. Het uitbesteden van het zware werk zal u dan ook zeker ten goede komen.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Voor u betekent dit:

 • Verhuizing van hoge kwaliteit door de ervaren specialist en onze opleiding
 • Studenten zijn altijd flexibel inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend
 • De jonge studenten hebben veel energie om meubels te tillen
 • De kosten vallen lager uit. We ontzien dus niet alleen uw spieren, maar ook uw portemonnee!
 • Volledig verzekerd in geval van schade

Binnen 24 uur uw op maat gemaakte offerte

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte op maat.
Bel 085 – 777 77 77 voor meer informatie.